Setari Cookie-uri

Septusin trateaza tusea in mod natural

Tratament natural impotriva virozelor de sezon

Ingrediente cu multiple efecte

Medicina antica chineza a descoperit ca radacina de lemn dulce poate fi folosita in multiple scopuri terapeutice. Extractul din radacina de lemn dulce contine acid glicirizinic sub forma de saruri de Ca, K si Mg. Mai contine acid glabric, rezine, lipide, amidon, mentol, vitamine din grupul B, minerale, albumina, mucina si un hormon estrogen de natura steroidica similar estradiolului.

Ingredientul principal al suplimentului Septusin, lemnul dulce, este cea mai bogata sursa naturala de fitoestrogen din lume. Astfel, suplimentul alimentar poate elimina simptomele menopauzei si fortifica sistemul endocrinal, dar si pe cel imunitar.

Tot lemnul dulce poseda actiune spasmolitica, stimuleaza tranzitul intestinal si producerea de suc gastric, folosindu-se adesea pentru vindecarea ulcerului gastric si a celui duodenal. In cazuri de tuse, are actiune emolienta si expectoranta prin stimularea secretiei bronhiilor, fluidifica mucusul din caile respiratorii si faciliteaza eliminarea lui. Are actiune antivirala si antibacteriana.

Citește și:

O alta componenta a acestuia este uleiul volatil de eucalipt. Aborigenii din Australia au denumit eucaliptul "copacul febrei", deoarece uleiul extras din frunzele acestui arbore era folosit ca remediu in special impotriva febrei dar si a altor afectiuni, cum ar fi cele cutanate, interne si externe.

Substanta activa, eucalyptolul, este cea care ii confera uleiului proprietatile descongestionante, antitermice si dezinfectante. Totodata, uleiul volatil de eucalipt stimuleaza imunitatea, inlatura oboseala si reda tonusul atunci cand apare o viroza.

Mentolul, componentul principal al uleiului de menta, poseda efecte antiseptice, anestezice, spasmolitice, antivomitive, coleretice si vasodilatatoare, fiind folosit pentru regenerarea mucoaselor si crecterea permeabilitatii cailor respiratorii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.