Setari Cookie-uri

Julia Mjornstedt casiga Premiul ECCO Walk in Style 2013

ECCO Walk in Style si-a desemnat castigatoarea

comunicat de presa

Julia Mjörnstedt este cea de-a 6a femeie care primeste distinctia ECCO Walk in Style impreuna cu marele premiu de 35.000 Euro, la Saptamana Modei de la Copenhaga. Ea este fondatoarea organizatiei “Ung Cancer” (Young Cancer) care vine in sprijinul tinerelor bolnave de cancer si a famililor acestora.

Juriul din care au facut parte ECCO Chief Designer Ejnar Truelsen, CEO-ul Institutului de Moda Danez si al Saptamanii Modei de la Copenhaga Eva Kruse dar si castigatoarea editiei de anul trecut Hadassah De Boer, au declarat-o castigatoare pe Julia Mjörnstedt.

Celelalte 5 nominalizate au fost jurnalista Cecilie Beck din Danemarca, modelul si prezentatoarea de televiziune Anouk Smulders din Olanda, actrita Malgorzata Kozuchowska din Polonia, modelul si actrita Aleksandra Ørbeck-Nilssen din Norvegia. Fiecare a primit 1.500 Euro pentru organizatia sa.

Citește și:

La eveniment au luat parte 280 de reprezentanti ai presei daneze si internationale, dar si multe celebritati.

Julia – un adevarat exemplu despre cum sa Infrunti o boala grava cu demnitate si curaj – si-a dedicat existenta cauzei pentru care lupta. devenind o adevarata sursa de inspiratie pentru alti tineri care Incearca sa supravietuiasca acestei maladii.

Profitand la maxim de abilitatile ei de comunicare, Julia a reusit sa schimbe opinia generala despre cancer, a daramat multe dintre miturile acestei boli, devenind o adevarata sursa de inspiratie pentru alti tineri care Incearca sa supravietuiasca acestei maladii..

Julia a fost premiata chiar sii de Regele Suediei King Carl Gustaf, pentru calitatile sale de lider si pentru munca ei umanitara extraordinara.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.