Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza noul model de aspirator-robot NaviBot CornerClean

Revolutionarea sistemelor de curatare ale covoarelor si pardoselelor

Facilitatea POP-OUT™ Brush si sistemul Visionary Mapping™ Plus sunt completate de un design minimalist si elegant si de existenta unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorita caruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanta nemaiintalnit pana acum.

“Consumatorii si-au dorit intotdeauna dispozitive de curatare, cum este cazul robotilor, care sa le dea posibilitatea de a-si curata covorul sau parchetul “hands free”, cu cat mai putin efort din partea lor“ a declarat dl. BK Yoon, Presedinte al diviziei Consumer Electronics, in cadrul Samsung Electronics.

Acum, cu ajutorul NaviBot CornerClean, utilizatorii pot beneficia in premiera, fara efort propriu, de o curatare inteligenta si de o eficienta greu de egalat. Toate acestea sunt posibile datorita inovatiilor tehnologice pe care le incorporeaza NaviBot CornerClean.”

Citește și:

Facilitatea POP-OUT™ Brush face posibila curatarea eifcienta a suprafetelor chiar si in spatiile greu accesibile, cu colturi

Consumatorii apreciaza flexibilitatea si usurinta de utilizare oferita de aspiratoarele-robot cu vaccum, dar unii dintre acestia mai simt adeseori nevoia de a aspira inca o data zonele dificil de curatat cu ajutorul unui aspirator obisnuit.

NaviBot este insa solutia cea mai potrivita pentru persoanele foarte ocupate, care-si doresc dispozitive de curatare cu care sa isi poata pastra curata casa fara aproape niciun efort.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.