Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza noul model de aspirator-robot NaviBot CornerClean

Revolutionarea sistemelor de curatare ale covoarelor si pardoselelor

Tehnologia Smart Map incorporata in sistemul Visionary Mapping™ Plus ajuta dispozitivul sa genereze o harta virtuala a suprafetei de curatat, in timp ce datorita senzorilor de ultima generație incorporati ajuta la obținerea unei curatari rapide si eficiente

Datorita tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil sa genereze o harta inteligenta a suprafetelor casei si, de asemenea, poate sa se reincarce in mod automat, fara a mai fi nevoie de vreo actiune din partea utilizatorului.

NaviBot este dotat cu doua procesoare care controleaza activitatea printr-un program inteligent de navigatie (Visionary Mapping™ Plus System). Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o camera video performanta care inregistreaza imagini ale suprafetelor din vecinatate cu o viteza de 15 cadre per secunda, pe care le foloseste apoi pentru a recrea o harta inteligenta a casei.

Citește și:

Versiunea imbunatatita a senzorilor robotului NaviBot ii creste capacitatea de a identifica obiectele aflate in drum, motiv pentru care consumatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze ca robotul s-ar putea bloca in vreun obstacol.

Datorita acestei tehnologii inteligente, NaviBot are capacitatea de a identifica singur cea mai eficienta ruta pentru curatarea tuturor spatiilor din casa. Daca in timp ce aspira ramane fara baterie, robotul se intoarce automat la sursa de electricitate pentru a se incarca. Iar daca robotul s-a descarcat inainte de a termina aspirarea tuturor suprafetelor, va sti sa se intoarca in locul in care s-a oprit.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.