Setari Cookie-uri

Samsung doteaza noul sau cuptor incorporabil cu tehnologie de varf si design atractiv

Cuptorul aduce in bucatariile consumatorilor un spatiu flexibil pentru gatit si eficienta energetica

Modurile optimizate de gatire transforma orice masa intr-o adevarata experiența culinara

Caracteristicile bogate ale noului cuptor incorporabil include modurile Optimizat si Pro-Cooking, ajutand la obtinerea unor rezultate exceptionale chiar si in cazul celor mai simple feluri de mancare.

Modul Pro Roasting pregateste carnea mai intai la 220 grade Celsius, pentru fragezime, si apoi, spre final, la o temperatura mai joasa. Utilizatorii pot alege dintr-o serie de temperaturi pre-selectate sau isi pot seta singuri o temperature mai joasa pentru fripturi pentru o preparare mai inceata a mancarii, obtinand astfel o cina savuroasa.

Modul Intensive Cooking este destinat gatirii la o temperatura maxima a produselor congelate. Acest mod activeaza toate sursele de incalzire ale cuptorului in acelasi timp, pentru o incalzire rapida a mancarii.

Citește și:

Ideal pentru petreceri, cuptorul incorporabil are doua moduri de incalzire – unul pentru a tine mancarea calda pana la servire, si un al doilea pentru incalzirea farfuriilor, ajutand astfel la obtinerea unei prezentari perfecte.

In plus, modul Fan + Grill permite gatirea chiar in casa a celor mai bune produse la gratar, perfect pentru momentele in care spatiul limitat, vremea urata sau pur si simplu lipsa timpului fac imposibila folosirea gratarului in aer liber.

Printre beneficiile oferite se numara sistemele integrate care permit incalzirea si racirea rapida a cuptorului. Datorita sistemului de preincalzire rapida, cuptorul poate fi incalzit in numai sase minute, in functie de nivelul dorit al temperaturii.

Design-ul intuitiv integreaza forma rafinata si functiile avansate

Design-ul discret al cuptorului incorporabil este un avantaj important pentru amplasarea acestuia in orice fel de bucatarie, fara sa domine nici cele mai mici spatii. Cuptorul este remarcabil atit independent, cat si in combinatie cu alte produse incorporabile din colectia minimalista Neo creata de Samsung.

Citește și:

In plus fata de cuptorul incorporabil, hota, plita si cuptorul cu microunde au forme elegante si manere rotunjite pentru a redefini bucataria si a intampina nevoile consumatorilor.

Design-ul inteligent al Samsung nu se limiteaza la exterior, ci acorda o importanta aparte si interiorului cuptorului. Pe baza studiilor de consumator, Samsung a regandit interfata produsului pentru a se potrivi felului in care consumatorii se gandesc sa programeze un cuptor: intai selectia modului de gatire, apoi setarea termperaturii si la final timpul de preparare.

Cele mai conventionale cuptoare afiseaza de obicei informatiile in succesiunea mod-timp-temperatura, obligand conumatorii sa isi adapteze modul de gandire la interfata produselor. Cuptorul incorporabil Samsung ofera meniuri simple, usor de accesat si create in acelasi fel in care consumatorii gandesc procesul de preparare al mancarii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.