Setari Cookie-uri

Samsung doteaza noul sau cuptor incorporabil cu tehnologie de varf si design atractiv

Cuptorul aduce in bucatariile consumatorilor un spatiu flexibil pentru gatit si eficienta energetica

comunicat de presa

Samsung Electronics Co. Ltd., lider mondial in inovatie pentru electrocasnice digitale, anunta lansarea celui mai nou produs pentru bucatarie – cuptorul incorporabil NV70F7.

Rafinat si totusi robust, noul cuptor lansat de Samsung a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor consumatorilor care au un spatiu limitat la dispozitie, dar care isi doresc totusi un cuptor cu o capacitate mai mare.

Noul cuptor incorporabil este dotat cu un perete despartitor care il face suficient de flexibil pentru cele mai aglomerate case, dar si foarte economic din punct de vedere al consumului de energie, astfel ca este perfect pentru cei care doresc sa economiseasca energie, timp si bani.

Acest cuptor a fost cu adevarat proiectat cu gandul la consumatorii nostri. Am observat cu atentie felul in care acestia traiesc in garsonierele sau casele lor cu bucatarii mici si am creat noul cuptor incorporabil pentru a veni in intampinarea nevoilor lor”, a declarat BK Yoon, presedintele diviziei Consumer Electronics al Samsung Electronics.

Citește și:

Acum oferim o mai mare flexibilitate pentru gatit si totodata functii profesioniste intr-unul dintre cele mai eficiente cuptoare din punct de vedere al consumului de energie, cu un design de varf, sofisticat.”

Inovatia Twin Convection™, pentru flexibilitatea din bucatariile noastre

Tehnologia Twin Convection™ a noului cuptor incorporabil este ideala pentru economisire de timp si bani, oferind consumatorilor posibilitatea de a gati simultan doua feluri diferite mancare, cu setari diferite de timp si temperatura.

Un perete despartitor ajustabil permite divizarea spatiului pentru gatit, astfel ca poate fi incalzita doar o portiune a cuptorului.

Practic, consumatorii beneficiaza de flexibilitatea a trei cuptoare in unul singur:

• Posibilitatea gatirii unor portii mici, poate pentru cinele din timpul saptamanii, intr-un spatiu potrivit obtinut cu ajutorul peretelui despartitor, obtinandu-se astfel si un consum mai mic de energie.

Citește și:

• Pozitionarea peretelui despartitor pentru crearea a doua spatii distincte de gatit impiedica transferul de caldura sau miros, astfel ca micul dejun al familiei poate fi gatit simultan cu cina pentru prieteni.

• Intreaga capacitate de 70 de litri a cuptorului poate fi folosita atunci cand este nevoie de un spatiu generos – spre exemplu, de sarbatori.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.