Setari Cookie-uri

STACCATO, colectia primavara-vara 2013

Metallic Glamorous si Natural Touch, in noua colectie STACCATO

comunicat de presa

STACCATO duce la un alt nivel elementele metalice, glitter-ul si aplicatiile si creeaza piese unice si indraznete care exprima temele centrale ale colectiei primavara-vara 2013 – „Metallic Glamorous” si “Natural Touch”.

Stylish si colorata, colectia primavara-vara 2013 a fost creata de designeri cu gandul la dorintele celor mai urbane fashioniste.

Metallic Glamorous – You shine in your own individual way

Accentele metalice si aplicatiile raman in topul preferintelor designerilor STACCATO. Brandul combina inedit aceste doua elemente in tocuri, platforme, varfuri si insertii metalice, care contrasteaza curajos cu nuante vibrante precum roz electric, portocaliu aprins si albastru intens.

Piesele aduc un aer chic oricarui outfit, fie el pentru o zi la birou sau pentru o plimbare de weekend.

Citește și:

Doua alte must have-uri ale sezonului sunt materialele shiny si glitter-ul. Alaturate culorilor pastelate, transforma pantofii in piese eye-catchy, perfecte pentru un look fresh, de primavara.

Natural Touch – A connection with nature to mark a new beginning

Detaliile precum florile sau fundele, print-urile leopard si snakesknin, mixate cu nuante calde de galben pamantiu, portocaliu insorit sau albastru oceanic, au dat nastere unor piese versatile perfecte pentru outfit-urile unei zile de primavara.

Da pagina pentru a vedea produsele STACCATO>>>

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.