Setari Cookie-uri

Lady Health. Confortabila, delicata, relaxata.

Include in ritualul tau de infrumusetare produsele Lady Health

comunicat de presa

Produsele Lady Health concepute special pentru a-ti oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie in orice situatie si te vei simti mai sigura pe tine.

Tratamentele traditionale cum ar fi utilizarea in exces a apei si a antibioticelor, agentii de curatare alcalini sau care contin sapun, dietele necorespunzatoare, modificarea secretiei hormonale (ciclu menstrual, sarcina, menopauza) pot afecta microflora vaginala, generand dezechilibre grave ale pH-ului, iritatii si pierderea sistemului de protectie natural.

Gama Lady Health, lansata de grupul Ropharma cuprinde produse de ultima generatie, destinate igienei intime a femeilor, cu eficienta clinica demonstrata, fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.

Senzatie de prospetime si protectie pe toata durata zilei

Citește și:

Gama de produse Lady Health introduce conceptul de aparare cu probiotice la produsele destinate ingrijirii sanatatii femeii. Prin utilizarea filtratului de iaurt probiotic (TS-2L), formula fara sapun a gamei de produse Lady Health echilibreaza pH-ul florei vaginale , reduce cu delicatete mirosul neplacut si protejeaza zona intima a femeii.

Principalele componente ale produselor sunt aminoacizii, acidul L-lactic si componente antibacteriene, cum ar fi probiotein si bacteoricine; Actiunea sinergica a acestor componente are ca efect mentinerea si refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea cresterii microorganismelor patogene si intretinerea mediului acid (pH optim in jurul valori de 4.0) pentru un epiteliu sanatos al mucoasei vaginale.

Probioticele continute de produsele Lady Health ofera o alternativa terapeutica naturala in ingrijirea si protejarea cu delicatete a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale, redand starea de bine pe toata durata zilei.

Citește și:

Probioticele ingerate sau aplicate local au menirea de a reface echilibrul natural al organismului si de a întari sistemul imunitar.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.