Setari Cookie-uri

AFI Palace Cotroceni transforma Valentine's Day intr-o zi plina de provocari si distractie

Surprize pentru indragostiti de Valentine's Day la AFI Palace Cotroceni

comunicat de presa

In data de 14 februarie, de Valentine’s Day, AFI Palace Cotroceni pregateste o multime de surprize pentru toti indragostitii ce vor fi prezenti in mall.


Alaturi de intreaga echipa Pro FM, de Valentine’s Day se va da startul campaniei Marea Iubire, o initiativa curajoasa care ii indeamna pe toti indragostitii sa isi declare iubirea pentru partener prin SMS, pe Facebook sau live in incinta studioului Pro FM din AFI Palace Cotroceni incepand cu ora 10:00.


Cea mai ingenioasa si mai romantica declaratie de dragoste va fi alesa prin tragere la sorti, separat pentru fiecare mod de inscriere, iar marele premiu va consta in trei weekend-uri de vis in statiunea montana Predeal.


Ziua va continua cu un LOVE SESSION de poveste in cadrul caruia populara trupa Zdob si Zdub isi va lansa cel mai nou album intitulat Basta Mafia. Concertul va avea loc de la ora 20:00 langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

Dupa spectacol, trupa va sustine o sesiune de autografe si va inmana albume semnate catre toti fanii prezenti in mall.

Ziua de Valentine’s Day este cel mai asteptat moment din luna februarie motiv pentru care dorim sa oferim tuturor indragostitilor ce vin in AFI Palace Cotroceni o atmosfera deosebita, plina de surprize si premii speciale. Va asteptam pe toti, cu mare drag, sa impartasim bucuria acestei zile pline de iubire”, a declarat Aura Dinu, director de marketing AFI Palace Cotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.