Setari Cookie-uri

Energizeaza-te cu ANEW VITALE!

AVON lanseaza gama de produse ANEW VITALE

comunicat de presa

Femeile vor sa-si pastreze energia si vitalitatea tenului cat mai mult timp.

Cand ai 25 de ani, tineretea pare fara batranete. Dar, de la 25 de ani incolo, incepi sa iti doresti o capsula magica in care sa pastrezi toata energia, vitalitatea si frumusetea, astfel incat sa le ai la indemana cand timpul va trece.

Produsele ANEW VITALE sunt exact ceea ce iti doresti - o sursa esentiala pentru energizarea tenului, aliat in lupta contra timpului, stresului si vietii agitate de zi cu zi.

Complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanti si aminoacizi, ajuta la inlaturarea primelor semne de oboseala a tenului care apar in preajma varstei de 25 de ani. Si mai e ceva: aroma floral-fructata te va surprinde placut de fiecare data.

ANEW VITALE

Gama ANEW VITALE are la baza o tehnologie inovatoare si o formula usoara si puternic hidratanta, potrivita atat pentru femeile cu ten normal, cat si pentru cele care se confrunta cu un ten cu imperfectiuni.

Citește și:

Noul portofoliu cuprinde 4 produse esentiale pentru femeile care isi doresc ingrijire completa pentru tenul lor.

Gelul de curatare contribuie la redarea aspectului plin de energie al pielii si la fortificare. Crema de zi cu factor de protectie SPF25 UVA/UVB protejeaza tenul de factorii care il usuca in timpul zilei si ii reda aspectul natural si tineresc. Folosind si crema de seara, si gelul crema pentru ochi, pielea va fi puternic hidratata, iar privirea va fi mai luminoasa.

Noua gama ANEW VITALE va fi disponibila din luna martie 2013 si poate fi comandata prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.