Setari Cookie-uri

Produsele naturiste, preferate in tratarea diabetului

Extractul din dud alb continut de Glykofit mentine sub control nivelul glicemiei!

comunicat de presa

Este cunoscut faptul ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar atunci cand suntem stresati, epuizati, nu avem mese regulate glicemia scade.

Primele simptome ale hipoglicemiei sunt starile de ameteala si de oboseala subita. Un nivel ridicat al glicemiei este mai greu de detectat si de obicei apare dupa cateva zile, mai degraba decat ore sau minute. Daca nu este tratata, in timp, hiperglicemia poate cauza diabet, boli cardiovasculare, renale, distrugerea retinei, afectiuni microvasculare.

In prezent, potrivit Federatiei Internationale de Diabet, complicatiile diabetului reprezinta principala cauza de deces in randul populatiei diagnosticate cu diabet. Se estimeaza ca in anul 2010, la nivel global, aproximativ 4 milioane de oameni cu varste cuprinse intre 20 si 79 de ani au decedat din cauza complicatiilor diabetului, reprezentand 6.8 % din mortalitatea globala pentru aceasta grupa de varsta.

Citește și:

Statisticile Federatiei Internationale de Diabet arata ca in 2010, in Romania, prevalenta diabetului este de 8.4% in randul populatiei cu varste cuprinse intre 20 si 79 de ani.

Pentru a evita problemele cauzate de diabet medicii recomanda mentinerea unei greutati corporale potrivite, efectuarea unei activitati fizice zilnice (30 de minute de miscare/zi), o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume (3-5 portii/zi), cu un continut scazut de zahar , grasimi saturate si evitarea tutunului.

Diabetul zaharat a devenit o problema de importanta majora pentru individ, medicina si societate. Aceasta deoarece este o boala frecventa, perfida, de lunga durata si devastatoare daca nu este bine tratata;

Glykofit, produs natural fara reactii adverse , pentru reducerea glicemiei;

Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extract natural din dud alb (Morus Alba), este un antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedica absorbtia de glucoza la nivel intestinal;

Citește și:

Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II, recomandat si ca tratament adjuvant in diabetul zaharat tip I, in sindromul metabolic si ca remediu profilactic pentru persoanele cu prediabet si din grupa de risc : persoane obeze, mai ales cele cu obezitate abdominala, persoane cu antecedente heredo-colaterale de diabet zaharat, persoane cu vârsta > 45 ani, persoane cu afectare coronariana preexistenta, afectare cerebro-vasculara, boala arteriala periferica sau HTA, persoane cu dislipidemie, femei cu istoric de diabet gestational sau macrosomie, femei obeze cu boala ovarelor polichistice, persoane cunoscute anterior cu stari prediabetice.

Mecanism de actiune Glykofit

Reduce valorile postprandiale ale glicemiei prin inhibitia α- glucozidazei si absorbtiei carboanhidratilor la nivelul proximal al intestinului subtire;

Citește și:

Promoveaza secretia de insulina de catre celulele ß-pancreatice;

Imbunatateste metabolismul glucidic si sinteza de glicogen hepatic, micsorand astfel nivelul glicemiei serice;

Sensibilizeaza receptorii la insulina;

Prin cresterea aciditatii continutului intestinal, inhiba microflora patogena.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.