Setari Cookie-uri

Cati bani iti trebuie pentru vacanta de vara?

Afli raspunsul peste o luna la Targul de Turism - Touristica

comunicat de presa

Ce oferte de vacanta gasim la Targul de Turism Touristica pentru vara lui 2013?

Targul de Turism Touristica vine cu vacante ''TAILOR MADE'' intre 22 si 24 martie 2013 la Polus Center cu rezervare direct la targ. Vacantele TAILOR MADE sunt vacante croite exact pe masura dorintelor si a bugetului turistului.

Sezonul de vara isi deschide portile iubitorilor de vacante cu cele mai bune oferte la cea de-a 8- a editie a Targului de Turism Touristica in Cluj-Napoca.

sursa foto: shutterstck.com

Pe parcursul celor 3 zile, la Polus Center vor fi peste 60 de expozanti: agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri si publicatii de profil. Acestia vor prezenta diverse destinatii de vara atat din Romania cat si din strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism de tratament, turism cultural si de business cu reduceri aplicate in cadrul targului cu pana la 35 %.

Citește și:

Iata cateva idei

Bronz pe cele mai renumite plaje.

Daca alegeti Turcia preturile pleaca de la 458 euro persoana/ sejur/ all Inclusive - Antalya - Hotel Eftalia Aqua Resort 5* sau în Belek de la 559 euro persoana/ sejur/all Inclusive.

Grecia, tara care a atras in ultimii ani cei mai multi turisti romani in perioada verii, ofera variante de cazare in Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoana/sejur, fara transport si masa inclusa, intr-un hotel de 4*, sau in Insula Rodos cu mic dejun inclus, transport - avion, taxe, transferuri, tariful fiind de 212 euro/persoana.

In insula Creta, tariful pentru 7 nopti cazare in camera dubla/demipensiune/bilet de avion/transport/taxe aeroport pretul incepe de la 395 euro.

Bulgaria, o alta destinatie care atrage mii de turisti romani in perioada de vara tarifele incep de la 92 euro/persoana/7 nopti, cazare in camera dubla, in Albena. Iar daca preferati Sunny Beach pretul este de 235 euro/persoana/sejur la hotel de 4 *cu regim All Inclusive si transport individual.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.