Setari Cookie-uri

Samsung Developer Day contribuie la imbogatirea ecosistemului de aplicatii mobile

Tehnologie in avantajul utilizatorilor

In timpul sesiunii au fost prezentati partenerii de lansare a serviciului, si anume American Airlines, Amtrak, Belly, Booking.com, Expedia, Hotels.com, Lufthansa, MLB, Stubhub si Walgreen.

Demonstrandu-si loialitatea fata de comunitatea de dezvoltatori, fondatorii EA Chillingo s-au alaturat Samsung pentru a anunta lansarea noii lor initiative „100% Indie”.

Acest program permite dezvoltatorilor independenti, care isi distribuie aplicatiile prin intermediul Samsung Apps, sa pastreze integral veniturile din vanzari in primele sase luni dupa lansarea unei aplicatii.

Alte sesiuni de interes au inclus demonstratii de AdHub – un nou serviciu pentru dezvoltatori, generator de venituri din publicitate – si AllShare Framework, un instrument care permite dezvoltatorilor sa includa in aplicatiile lor functionalitati convergente intre mai multe dispozitive.

Citește și:

In plus, Samsung a introdus cel mai recent ITS Pen SDK - versiunea 2.3 – care permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii ce beneficiaza de functionalitatea S Pen in emblematicele Samsung Galaxy Note si in alte dispozitive compatibile.

„Asa cum demonstram anul acesta la Mobile World Congress, Samsung este dedicat cresterii ecosistemului telefoanelor smartphone, in stransa colaborare cu partenerii nostri dezvoltatori. Scopul nostru este de a inova continuu, intr-o gama diversa de produse si servicii care raspund nevoilor utilizatorilor, si ne-am angajat sa oferim dezvoltatorilor cele mai noi instrumente si resurse pentru a permite acest lucru”, a spus dr. Won-Pyo Hong, presedintele si seful Samsung Media Solution Center.

In cadrul Developer Day, Samsung organizeaza zone de expozitie pentru a promova o atmosfera de colaborare intre participanti si pentru a oferi dezvoltatorilor o prima consiliere la fata locului cu privire la cele mai recente instrumente si servicii Samsung.

Citește și:

Pentru mai multe informatii privind instrumentele si programele cele mai recente ale dezvoltatorilor Samsung, inclusiv evenimente la nivel mondial pentru dezvoltatori, vizitati developer.samsung.com.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.