Setari Cookie-uri

O primavara luminoasa cu cea mai recenta inovatie marca Eucerin

Noutate absoluta: Petele hiperpigmentare nu mai sunt o problema! Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL, pentru un ten luminos si uniform!

Comunicat de presa

Un numar tot mai mare de femei se confrunta cu problema petelor inestetice de la nivelul pielii, cauzate de hiperpigmentare. Hiperpigmentarea se traduce prin supraproductia de melanina – pigmentul ce da pielii noastre, parului si ochilor culoarea naturala – in anumite zone ale pielii. Acest surplus de melanina este cauzat de o varietate de factori, dintre care cei mai importanti sunt legati de expunerea la soare, factorii genetici, varsta, hormoni, precum si leziuni ale pielii sau inflamatii.

Influentele hormonale sunt cauza principala a unui anumit tip de hiperpigmentare cunoscut sub numele de melasma sau cloasma. Melasma este deosebit de frecventa in randul femeilori, aparand atunci cand hormonii sexuali feminini – estrogenul si progesteronul – stimuleaza productia de melanina in exces odata cu expunerea la soare. Melasma este de asemenea declansata de anumite boli si de pilulele anticonceptionale, afectand in acelasi timp un numar alarmant de femei insarcinate.

Citește și:

Formula inovatoare, bazata pe ingrediente active cu eficienta dovedita clinic iti redau luminozitatea si nuanta uniforma a tenului. EVEN BRIGHTER CLINICAL este solutia de incredere in reducerea vizibila a petelor pigmentare si in reaparitia lor dupa 4 saptamani de utilizare.Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL inhiba productia de melanina si actioneaza direct la sursa.

Formula Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL are la baza doua ingrediente active cu rezultate confirmate clinic:

B -Resorcinol, un puternic inhibitor al tirozinazei, enzima cheie, responsabila cu productia de melanina. „Productia de melanina are loc doar atunci cand este declansata de enzima numita tirozinaza. B-Resorcinolul reduce activitatea acestei enzime, inhiband producerea de melanina in exces si stopand aparitia hiperpigmentarii”, spune Stefanie Conzelmann, Head of Product Development, Dermo Cosmetics, Beiersdorf.. Acest ingredient actioneaza eficient impotriva a 4 tipuri majore de hiperpigmentare:

Citește și:

- Melasma

- Pistruii – pete mici, inchise la culoare, localizate pe fata si pe spate, declansate de expunerea la soare

- Petele de varsta

- Hiperpigmentarea postinflamatorie- frecventa la pacientii cu acnee

Acidul gliciretinic, un ingredient natural derivat din licorice, protejeaza pielea impotriva efectelor raditiilor UV si stimuleaza regenerarea celulelor pielii.

Alege produsele potrivite si incepe chiar de astazi tratamentul depigmentant cu Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL

Crema de zi Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL cu factor de protectie 30. Crema de zi cu efect de hidratare in profunzime, reduce eficient petele, netezeste pielea si reda tenului aspectul uniform. Dupa 4 saptamani de utilizare regulata, se pot vedea primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasa si uniforma. Excelenta baza de machiaj.

Citește și:

Pret recomandat: 98 RON (50 ml)

Crema de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL actioneaza eficient pe timpul noptii, iar Dexpanthenolul din formula sa regenereaza celulele pielii si ii reda astfel stralucirea.

Pret recomandat: 103 RON (50 ml)

Serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL - datorita formulei sale lejere, se recomanda aplicarea pe arii largi de pigmentare, inainte de folosirea cremei de zi si a cremei de noapte, pentru obtinerea unor rezultate vizibile. Concentratia mare de ingrediente active (B-Resorcinol si acid gliceritinic) potenteaza efectul depigmentant al gamei EVEN BRIGHTER CLINICAL. Non-comedogenic. 1 fiola reprezinta tramentul necesar pentru 1 saptamana.

Pret recomandat: 118 RON (5 ml X 6 fiole)

Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de tratarea problemelor pigmentare, oferind rezultate pozitive pe termen lung.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.