Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza brandul de echipamente medicale GEO la Congresul European de Radiologie 2013

Samsung isi extinde afacerea de echipamente medicale pe piata europeana

comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd. a anuntat lansarea brand-ul medical GEO, dezvoltat impreuna cu compania Samsung Medison, parte a grupului Samsung Electronics.

Lansarea a avut loc in cadrul Congresului European de Radiologie (ECR)* 2013, care se desfasoara la Viena in perioada 7 – 11 martie. La acest eveniment, Samsung va prezenta, de asemenea, cele mai noi echipamente si tehnologii medicale in colaborare cu Samsung Medison.

Numele noii marci de dispozitive medicale Samsung, vine de la denumirea in greaca a cuvantului “pamant” („Geo”) si este inclus in numele tuturor dispozitivelor medicale ce fac parte din aceasta gama, vorbind despre angajamentul companiei de a contribui la mentinerea sanatatii la nivel mondial prin intermediul dispozitivelor medicale inovatoare.

Citește și:

Marca GEO include produse precum XGEO pentru radiografie digitala, aparatul UGEO pentru sistemul de diagnosticare prin intermediul ultrasunetelor si LABGEO pentru diagnosticare in vitro.

"Samsung se angajeaza sa aduca inovatii pe piata de imagistica medicala din Europa, cu ajutorul noului sau brand de echipamente medicale", a declarat S.I. Cho, Presedinte si Sef al diviziei de Sanatate si Echipamente Medicale, in cadrul Samsung Electronics si CEO al companiei Samsung Medison.

"Samsung va continua sa dezvolte produse dedicate atat medicilor, cat si pacientilor, care ofera un diagnostic rapid si precis".

Lansarea noului brand de echipamente medicale si a unei noi tehnologii

In cadrul expozitiei XGEO, aparatul XGEO GC80, dedicat spitalelor mari si mijlocii, aduce performanta de inalta calitate in materie de radiografie digitala, prin intermediul unor panouri detectoare.

Citește și:

Datorita acestora, aparatul XGEO GC80 garanteaza realizarea de radiografii si diagnosticari exacte, chiar si in cazul emiterii unor doze mai reduse de raze, aspect vital pentru mentinerea sanatatii si a sigurantei pacientilor.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.