Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza brandul de echipamente medicale GEO la Congresul European de Radiologie 2013

Samsung isi extinde afacerea de echipamente medicale pe piata europeana

Participantii la congres vor avea, de asemenea, sansa de a vedea tehnologia de manevrare usoara a acestor dispozitive, care permite utilizatorilor sa mute aparatul cu un minim de efort, chiar si fara existenta unui maner lateral.

Expozitia UGEO pune accent pe sistemele moderne cu ultrasunete, dotate cu tehnologii de ultima generatie care le confera functionalitati si performante superioare.

In cadrul congresului, Samsung va lansa si o versiune imbunatatita a aparatului Accuvix A30, care are incorporat tranzistorul **Single Crystal optimizat pentru radiologie. De asemenea, Samsung Electronics va prezenta in premiera produse portabile CT ale NeuroLogica, companie achizitionata de catre Samsung Electronics la inceputul anului 2013.

Prezentarea activitatii academice

In sala Blue Levek (U2) G / H, Samsung va gazdui "Simpozionul satelit" in data de 10 (duminica), intre 12:30 - 01:30. Tema principala de discutie a acestei manifestari va fi:"Un nou instrument pentru detectarea si diagnosticarea cancerului de san: Ultrasound ElastoScan™ ".

Citește și:

Cei invitati sa vorbeasca la acest seminar vor discuta despre tehnologia adusa de ElastoScan™, precum si despre capacitatea sa ridicata de diagnosticare care face posibila detectarea cancerului de san intr-un stadiu precoce si ofera suport pentru procedurile chirurgicale recomandate in aceste situatii.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.