Franke le-a pregatit o noua surpriza culinara spectatorilor piesei de teatru Boeing Boeing

Franke le-a pregatit o noua surpriza culinara spectatorilor piesei de teatru Boeing Boeing
Kudika
12 Martie 2013

Ziua Mucenicilor sub semnataura Franke

comunicat de presa

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, le-a pregatit o noua surpriza culinara spectatorilor comediei Boeing Boeing. Sambata, 9 martie, Dan-Silviu Boerescu, a.k.a. Bucatarescu a fost vedeta unui nou spectacol gastronomic inedit utilizand sisteme de bucatarie puse la dispozitie de Franke dupa cel oferit in februarie de Ziua Clatitelor.

De Ziua Mucenicilor, Chef Bucatarescu a pregatit mucenici moldovenesti cu ajutorul produselor Franke, oferind ocazia spectatorilor de a se delecta cu delicioasele preparate traditionale romanesti.

In timpul pauzei de gatit, actorii comediei “Boeing Boeing” au fost invitati sa participe la acest moment culinar, publicul avand ocazia sa interactioneze cu vedetele spectacolului.

Piesa de teatru „Boeing Boeing” este o cunoscuta comedie frantuzeasca ce a avut premiera la Paris in anul 1960, fiind apoi pusa in scena la Londra si New York. A fost, de asemenea, adaptata pentru marele ecran cu Tony Curtis si Jerry Lewis in rolurile principale, iar in 1991 a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa frantuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri in scena.

In Romania, piesa sustinuta de Franke are o distributie ce cuprinde nume sonore precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza.

Dan-Silviu Boerescu, talentatul bucatar care a surprins spectatorii piesei de teatru este realizatorul site-ului de lifestyle culinar bucatarescu.ro. A publicat peste 20 volume, printre care 10 de literatura gastronomica si vinuri, fiind distins cu Premiul Special la Gourmand World Cookbook Awards 2010, Paris.

De asemenea, este singurul roman membru concomitant al celor doua confrerii europene de specialitate: Cavalerii Vinului (Ordo Equestris Vini Europae) si Chaine des Rotisseurs (dedicata gastronomiei).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri