Setari Cookie-uri

BUCATE UNICATE - a XV-a editie

Bucate Unicate, proiect exclusiv Cafepedia, a ajus la a XV-a editie.

Comunicat de presa

Proiectul Bucate Unicate este un parteneriat Cafepedia – Rista *de bucate si reprezinta un concept-experiment unic în Bucuresti. Fiecare editie este o fereastra catre bucataria unei altei zone de pe mapamod, un mix in care preparatele culinare specifice, bauturile si muzica se intrepatrund si ofera o incursiune senzoriala in traditiile altor popoare.

Lansat in luna noiembrie 2012, evenimentul a ajuns la a 15 editie dupa ce a adus, in locatia-eveniment Cafepedia, retete unicat din toate regiunile globului. Incepand cu paelia catalana, continuand cu paste a la Napoli si kebab original de Anatolia, iubitorii artei culinare au „calatorit” in locuri exotice precum Hawaii, Cuba, sau Bali, dar si la Moskova sau New York.

Evenimentul se desfasoara in fiecare miercuri seara. Meniul poarta amprenta Fetei Care Gateste cu Flori (Romana Rista). „In 2013 mi-am propus sa calatoresc cu Bucate Unicate in jurul lumii. Ma bucur de fiecare data sa descopar un alt colt de lume si sa recreez un meniu plin de „bucate unicate”. Insasi numele tradeaza secretul: gatim preparate deosebite, inspirati pe moment de arome, povesti sau muzica. De ce miercuri? De ce nu, practic este o seara potrivita in care sa te intalnesti cu prietenii, colegii de serviciu sau partenerii de afaceri, un bine-meritat repaus la mijlocul saptamanii.”

Citește și:

Oferta culinara este tip bufet deschis si contine bucate unicate: aperitive, salate, feluri de baza, desert si un aperitiv ce pot fi savurate la un pret unic: 48 de lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste din toate preparatele.

Mai mult, la cererea clientilor noi la Cafepedia s-a lansat serviciul Ziua ta de Nastere cu BUCATE UNICATE, un meniu cultural condimentat cu bauturi si muzica potrivita. Tu alegi coltul de lume in care doresti sa iti inviti prietenii si noi iti oferim pasaportul catre destinatia aleasa, iti propunem meniul si iti promitem o experienta memorabila, marca Bucate Unicate.

13 aprilie - Seara Braziliana a la Cafepedia

Daca nu ai ajuns inca la Copacabana, la Ipanema si nu ai participat inca la festivalul de Samba de la Rio, noi iti oferim experienta braziliana chiar in mijlocul orasului. Incepand cu ora 19:00 in Cafepedia (etaj 1) se va bea Caipirihna si se vor degusta bucate de inspiratie braziliana din care amintim: Salata exotica Garota de Ipanema, Frango com marinada caipirinha a la Pele sau Desert 'Ai se eu te pego'.

Citește și:

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic de pe siteul Cafepedia.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.