Setari Cookie-uri

Relaxeaza-te cu noua gama de la Cosmetic Plant

Cosmetic Plant propune o noua gama de cosmetice pe baza de ulei de argan si extract de aloe vera

Comunicat de presa

Stiai ca, datorita continutului sau in acizi grasi esentiali si in vitamina E, uleiul de argan combate imbatranirea prematura a pielii si reda stralucirea acesteia? Efectul sau este unul de hidratare a straturilor superioare ale pielii. Pe de alta parte, aloe vera este o planta bogata in minerale, polizaharide, aminoacizi si vitamine, ce ofera hidratare, echilibru si confort pielii.

Avand ulei de argan BIO si extract BIO de aloe vera, noile produse Cosmetic Plant sunt ideale pentru ingrijirea tenului normal si uscat incepand cu varsta de 20 de ani.

Iata ce produse iti ofera Gama cu argan si aloe vera:

Crema regeneranta de zi – 50 ml

Crema hidratanta obtinuta din culturi organice, hraneste si regenereaza pielea in profunzime.

Uleiul de argan BIO alaturi de alte substante emoliente naturale (ulei din samburi de struguri, unt de cacao), protejeaza pielea impotriva actiunii radicalilor liberi, reface stratul lipidic al acesteia, reduce pierderile de apa, prevenind astfel imbatranirea prematura a tenului.

Citește și:

Extractul BIO de aloe vera asigura reepitelizarea, reduce procesele inflamatorii si reface tesuturile distruse. Filtrele UVA-UVB impreuna cu vitamina E protejeaza tegumentul impotriva imbatranirii si reduc eritemele provocate de radiatiile solare.

Pret recomandat : 14.4 lei.

Crema restructuranta de noapte – 50 ml

Crema imbunatateste aspectul pielii prin aportul optim de ingrediente necesare unui ten sanatos.

Uleiul de argan BIO reface elasticitatea pielii si ii reda aspectul natural, iar extractul BIO de aloe vera asigura hidratarea tegumentului si reface tesuturile lezate.

Complexul de vitamine A, E, B5, protejeaza si asigura regenerarea pielii.

Pret recomandat: 14.4 lei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.