Setari Cookie-uri

Tango-urile lui Astor Piazzolla si valsurile lui Richard Galliano la Sala Radio

Recital oferit de Cvintetul Five si Accord Vibes

comunicat de presa

Si pentru ca primavara inseamna noutate, luna aprilie incepe la Sala Radio printr-un recital care propune melomanilor de toate varstele, iubitori ai unor genuri muzicale traditionale, dar si ai sonoritatilor contemporane, o asociere inedita de compozitori si de instrumente clasice si moderne.

Miercuri, 3 aprilie (19.00), gazdele dumneavoastra la un ceai muzical vor fi CVINTETUL FIVE - ce reuneste solisti instrumentisti ai Orchestrei Nationale Radio, castigatori ai unor frumoase distinctii la competitii din tara si strainatate si ACCORD VIBES - un trio de jazz unic in Romania prin asocierea a trei instrumente speciale: vibrafon (instrument de percutie asemanator xilofonului), acordeon si contrabas.

Ceaiul muzical la care va invitam va va purta in lumea plina de pasiune a celor mai frumoase lucrari semnate de celebrul compozitor de tango-uri Astor Piazzolla si printre valsurile cu aroma de cafea pe Champs Elysées, create de marele acordeonist francez Richard Galliano.

Citește și:

Alaturi de Piazzolla si Galliano, Cvintetul Five - GRATIAN PAPARA (flaut), VALENTIN GHITA (oboi), ADRIAN DUMINICA (clarinet), IONUT ROSCA (fagot) si VLAD BUZDUGAN (corn) - va interpreta partituri de la clasicul Haydn la Farkas Ferenc si Malcolm Arnold, iar grupul Accord Vibes - ALEXANDRU ANASTASIU (vibrafon), FERNANDO MIHALACHE (acordeon) si MICHAEL ACKER (contrabas) - va propune si o lucrare a acordeonistului italian Tony Murena.

Pentru alte informatii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor si Corurilor Radio va rugam sa consultati site-ul orchestreradio.ro sau orchestreradio.com.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si la Casa de bilete a Salii Radio.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.