Setari Cookie-uri

Pizza Hut lanseaza iPAN: 4 pizze intr-o singura portie

iPAN - combinatii de patru minipizze delicioase, cu toppinguri diferite

Comunicat de presa

Pizza Hut lanseaza celebrul blat Pan intr-un format nou, unic in Romania: iPAN - combinatii de patru minipizze delicioase, cu toppinguri diferite. Din 29 martie pana pe 13 iunie, iubitorii de pizza se pot bucura in toate restaurantele Pizza Hut de acest nou produs, la un pret special.

Suntem experti in pizza la nivel mondial si incercam de fiecare data sa oferim experiente noi consumatorilor, venind in intampinarea nevoilor lor. Cu totii ne-am dori ca atunci cand comandam o pizza sa putem beneficia de mai multe variante, dar fara a cumpara mai multe produse. De aici a pornit ideea iPAN: putem comanda o singura data si vom primi patru variante diferite de pizza”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Inovatorul produs iPAN ofera clientilor patru minipizze de 10 centimetri, pentru a se bucura de varietatea topingurilor Pizza Hut deja faimoase, la un pret avantajos. iPAN echivaleaza cu o pizza medie, dar la un pret mai mic.

Citește și:

iPAN este disponibil in restaurantele Pizza Hut in doua combinatii diferite de topinguri. Prima selectie ofera o Margherita, o Pepperoni, o Hawaiana si o Bacon si ardei la pretul de 12,90 lei, iar a doua selectie include pizza Taraneasca, pizza Greceasca, pizza Europeana si pizza Suprema la pretul de 16,90 lei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.