Romania se alatura miscarii suspended coffee

Romania se alatura miscarii suspended coffee
Kudika
1 Aprilie 2013

Caffe sospeso. Pin a cup. Cafea in asteptare. Nu e un trend nou in tehnicile barista, ci o miscare a oamenilor generosi care ia amploare in Europa.

Cateva localuri din România sunt parte din initiativa, intr-un demers care demonstreaza ca faptele bune au inca valoare.

Mecanismul initiativei e foarte simplu – platesti o cafea pe care insa nu o bei, ci o lasi in grija localului, pana cand apare un alt client care o poate consuma gratuit. Aceasta este suspended coffee

Ideea a aparut in sudul Italiei si a intrat in traditia zonei ca un gest de “sharing”, facut de un client norocos care da astfel mai departe din norocul sau unui strain. Si cum ideile bune circula repede, in scurt timp gestul a fost adaptat si adoptat si în alte zone – Ucraina, Canada si de curand Bulgaria.

getlokal.ro a adunat locurile din Romania care se alatura initiativei – localuri din Bucuresti, Iasi si Brasov sunt puse pe fapte bune si merita vizitate! Pentru a da un start sanatos “cafelelor in asteptare” din tara, getlokal.ro ofera promovare gratuita timp de sase luni oricarui local care se alatura initiativei in luna aprilie.

Localurile in care veti putea lasa in curand o "cafea in asteptare" sunt: Bistro de l'Arte (Brasov), Kiddo Cafe (Iasi) Serendipity, Casa Margarit, Cafeneaua Actorilor, Bacania Veche, Acuarela, Black Jack Pub, Coftale, Joie de Vivre, Ludic Bar, Have a Cigar.

getlokal.ro, site operat de SC GETLOKAL SRL, este un serviciu disponibil in Bulgaria, Romania si Macedonia. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, site-ul se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. getlokal.ro este disponibil si ca aplicatie mobila pe platformele iOS si Android.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri