Setari Cookie-uri

SORIG.Cosmetice autentice tibetane cu valoare terapeutica

Povestea BioTibet

Formula lor tine cont de faptul ca frumusetea si sanatatea pielii, a parului, a corpului nu implica numai folosirea cosmeticelor, ci si echilibrarea energiilor fundamentale care formeaza baza unui corp si a unui spirit sanatos, precum si a influentelor cosmice care ne inconjoara. Sunt rezultatul sistemului medical tibetan care pretuieste legatura dintre minte, corp, spirit si mediu.

Anti-Vitiligo, 42 lei

Asemeni altor produse tibetane autentice, produsele SORIG nu sunt fabricate pe scara larga, asa cum sunt majoritatea cosmeticelor si dermatocosmeticelor, ci in cantitate redusa. Ambalate in recipiente simple, non-comerciale, produsele sunt adresate celor care au cu adevarat nevoie de ele, celor care-si cauta echilibrul sau vor sa previna pierderea acestuia.

Produsele SORIG sunt acum disponibile pe www.biotibet.ro. Ne dorim ca tot aici sa adunam si sa facem disponibila o baza de informatii accesibile tuturor despre cum se pot imbunatati si simplifica preocuparile pentru sanatatea si frumusetea exterioara, actionand conform unor principii adunate timp de peste 2500 de ani intr-o stiinta pe care tibetanii o numesc “Tibetan science of wellbeing”.

Citește și:

Dar aceasta este o alta poveste, pe care va invit s-o descoperiti pe www.biotibet.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.