Setari Cookie-uri

Retailerul britanic New Look implineste un an de activitate in Craiova

Reduceri aniversare de 50% la toate produsele cu pret intreg pe 7 aprilie.

comunicat de presa

Peste 24.000 de craioveni intra lunar in magazinul New Look din Electroputere Parc, cele mai cautate produse fiind rochiile, incaltamintea, jachetele si accesoriile.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, aniverseaza pe 7 aprilie un an de activitate in Craiova. In 2012, continuandu-si extinderea pe piata autohtona, retailerul deschidea al saselea magazin din Romania, in Electroputere Parc Craiova.

Lunar, peste 24.000 de pasionate de moda din Craiova trec lunar pragul magazinului New Look. In topul preferintelor vestimentare ale fashionistelor craiovence se situeaza colectiile de rochii si jachete, incaltaminte si accesorii. Stilul vestimentar marca New Look cel mai cautat este smart-casual.

sursa foto: shutterstock

Pentru a sarbatori aniversarea primului an de activitate in Craiova, New Look ofera duminica (7 aprilie) reduceri de 50% la toate produsele cu pret intreg din magazin. „Multumim fanelor din Craiova pentru acest prim an in care au fost alaturi de noi. Cu aceasta ocazie, le invit sa sarbatorim cu o sesiune de shopping dedicata lor, in care se vor putea bucura de articole vestimentare de sezon la jumatate de pret”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Citește și:

Magazinul New Look din Craiova are o suprafata de 330 mp si aproximativ 10 angajati. Preturile produselor variaza de la 5.9 lei la 359.9 lei, in functie de categorie. Urmand principiul „fast fashion”, New Look innoieste colectiile la fiecare sase saptamani si peste 200 de produse noi sunt aduse saptamanal in toate magazinele.

Brandul New Look este liderul vanzarilor la imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de ani din Marea Britanie. La nivel global, la fiecare 5 secunde, o pereche de blugi marca New Look ajunge in dulapurile fanelor.

In Romania, retailerul este prezent cu o retea de 7 magazine in: Bucuresti - Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanta - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc si Iasi - Palas Iasi.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.