Setari Cookie-uri

O piele mereu atat de fina incat timpul pare ca sta in loc

Philips Lumea - noul sistem de epilare cu lumina intens pulsata (IPL)

Philips Lumea - solutia completa

Sistemul Philips Lumea este o solutie completa care iti ofera numeroase avantaje. Este confortabil si usor de folosit pentru ca utilizarea sistemului presupune un tratament nedureros, se foloseste fara fir si este usor de transportat.

Este eficient, rezultatele se vad rapid, dupa numai 4-6 tratamente repetate o data la 2 saptamani parul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce in ce mai rar, la un interval de 6 saptamani, in functie de ritmul cresterii firului de par. Nu necesita alte accesorii suplimentare, geluri sau creme, nu trebuie sa ii schimbi lampile si nu are alte costuri ascunse.

Repetand procedura ori de cate ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizari variaza in functie de ritmul individual al cresterii firului tau de par), densitatea parului tau va scadea progresiv pana la minim si re-cresterea firelor de par va fi prevenita.

Citește și:

De acum, poti spune adio costisitoarelor tratamente cu laser, sesiunilor dureroase de epilat cu ceara sau rezultatelor pe termen scurt obtinute in urma epilarii cu lama. Noul Philips Lumea inhiba cresterea parului nedorit fara a provoca iritatii neplacute sau efectul inestetic de fir crescut sub piele. Il achizitionezi o data si apoi te poti bucura de un aparat cu efect de durata.

Poti folosi Philips Lumea daca parul tau de pe corp este blond inchis, castaniu sau negru. Citeste cu atentie instructiunile produsului inainte de folosirea lui. Iti recomandam sa incepi tratamentul din iarna sau primavara, pentru a te bucura de picioare fine in timpul verii.

2 modele Philips Lumea in Romania

Poti sa alegi dintre cele doua modele pe care Philips ti le pune la dispozitie: Lumea SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si Lumea SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp).
Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de atasamentul cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, barbie si perciuni. De asemenea, poate fi folosit si in alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinala sau alte locuri mai dificile.

Citește și:

Utilizarea produsului este sigura, simpla si presupune cativa pasi:

1. Inaintea utilizarii sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, brate, zona inghinala, buza superioara, barbie, perciuni etc.) pana la indepartarea completa a parului. Astfel, te asiguri ca energia produsa de pulsatiile de lumina este canalizata in cel mai eficient mod asupra foliculilor de par. Dupa primele 4-5 tratamente, pe masura ce cresterea parului este inhibata, nu mai este nevoie de raderea initiala cu lama.

2. Seteaza intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tau de piele si culorii firului de par.

3. Aplica pulsatiile de lumina asupra pielii, acestea vor produce „adormirea” radacinii firelor de par, inhiband cresterea. In plus, filtrul UV integrat actioneaza doar asupra firelor de par, neafectand pielea, iar inelul de siguranta al aparatului previne pulsarea neintentionata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.