Setari Cookie-uri

Flanco lanseaza o platforma online dedicata consumatorilor de produse electro-IT

Cea mai inovatoare platforma de comunicare online din Romania dedicata consumatorilor de produse electro-IT

Datele din piata indica o crestere accentuata a vanzarilor de produse cu specificatii tehnice complexe, din segmentul de tehnologie premium, care trebuie explicate cat mai accesibil, pentru ca utilizatorii sa poata beneficia cu adevarat de toate functiile acestor produse.

www.flancointeractiv.ro va ajuta intreaga industrie electro-IT din Romania sa traduca functiile complexe ale electronicelor si electrocasnicelor de ultima generatie in beneficii ale produselor din casa fiecarui consumator.

Continutul www.flancointeractiv.ro va fi imbogatit continuu cu informatii noi pentru cele patru sectiuni principale: Viata cu Flanco, Noutati, Tutoriale si Reviews.

Articolele vor aborda teme dintre cele mai diverse, de la cum se conecteaza un laptop la un smart TV, cum se utilizeaza cele mai noi aplicatii de telefonie mobila, cum se programeaza un cuptor cu retete presetate sau cum se curata corect un espressor de cafea si pana la destinatii de vacanta si tendinte in designul interior.

Citește și:

Pentru platforma www.flancointeractiv.ro Flanco a colaborat cu agentia Tribal DDB - pentru web design, executie si implementare si cu agentia Antonescu PR & Consulting – pentru management de continut.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.