Setari Cookie-uri

Flanco lanseaza o platforma online dedicata consumatorilor de produse electro-IT

Cea mai inovatoare platforma de comunicare online din Romania dedicata consumatorilor de produse electro-IT

comunicat de presa

Flanco, cel mai dinamic retailer din industria electro-IT din Romania, lanseaza www.flancointeractiv.ro, o platforma de comunicare online, care isi propune sa devina prima destinatie virtuala pentru consumatorii de produse electro-IT, oferind informatii, tutoriale si review-uri despre cele mai noi produse si tehnologii. Platforma este modalitatea prin care Flanco va comunica intr-un limbaj editorial, accesibil si prietenos beneficiile pe care le aduc cele mai noi tehnologii din industrie.

www.flancointeractiv.ro a necesitat o investitie initiala de aproximativ 20.000 de euro si sustine strategia Flanco de a deveni retailerul preferat al romanilor, prin capacitatea de a oferi mai mult decat produse, si anume prin oferirea de consultanta pentru integrarea tehnologiilor in viata de zi cu zi a fiecarui consumator.

Citește și:

„La Flanco vindem mai mult decat produse, va facem viata mai frumoasa” devine o realitate si in spatiul virtual prin www.flancointeractiv.ro, sustinand angajamentul Flanco de a fi „Mereu peste asteptari”.

„www.flancointeractiv.ro s-a nascut din pasiunea pentru electro IT si este in acelasi timp un prieten, un consultant, dar si o sursa accesibila de informare si educare a consumatorilor de tehnologie”, a declarat Marina Zara, Marketing Motor Flanco.

„Prin aceasta platforma ne apropiem de consumatori si de cerintele lor, deoarece vom oferi consultanta specializata nu doar in magazine, ci si in mediul online. Experienta placuta de shopping din magazinele Flanco va fi completata cu sfaturi prietenesti online, cu tutoriale video, cu articole explicative si cu multa informatie relevanta din domeniul electro-IT”, a adaugat Marina Zara.

Citește și:

Dinamica pietei si multifunctionalitatea produselor electronice si electrocasnice au determinat Flanco sa opteze pentru crearea unui platforme interactive online al carei concept inovator si sectiuni special create sunt de ajutor atat pentru cei care isi planifica achizitionarea de produse noi, cat si pentru cei care le-au achizitionat deja, dar au nevoie de sfaturi de utilizare sau informatii suplimentare.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.