Setari Cookie-uri

Fermitate si tonifiere cu noile Fiole cu Colagen de la ASLAVITAL Mineralactiv!

Farmec a lansat Fiolele cu Colagen din gama ASLAVITAL Mineralactiv.

comunicat de presa

Tenul nostru este afectat zilnic de o multitudine de factori nocivi. De la stres, radiatii ultraviolete si poluare, pana la sedentarism, alimentatie nepotrivita si oboseala, toate acestea contribuie la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii.

Pentru ca fiecare femeie isi doreste sa tina la distanta toate aceste efecte nedorite, mai ales daca are un ten sensibil, Farmec a lansat Fiolele cu Colagen din gama ASLAVITAL Mineralactiv. Acestea hidrateaza si tonifica pielea si ajuta la pastrarea aspectului tanar si sanatos al tenului, contribuind in acelasi timp la atenuarea ridurilor.

Colagenul este universal cunoscut ca proteina proprie pielii, care ii ofera acesteia vitalitate, dar al carei nivel scade pe masura ce organismul inainteaza in varsta. Fiolele ASLAVITAL Mineralactiv cu ser bogat in colagen si elastina de origine marina lupta eficient impotriva acestui proces, imbunatatind nivelul de hidratare si elasticitate al pielii si atenuand vizibil ridurile.

Citește și:

In acelasi timp, complexul unic argila naturala 100% – extract organic ecocertificat de goji energizeaza si regenereaza pielea, hidratand-o si tonificand-o in profunzime. De asemenea, datorita Complexului Ferulan, alcatuit din ulei de orez si acid ferulic, fiolele cresc gradul de protectie al tenului impotriva stresului oxidativ.

Astfel, datorita acestei formulari originale, creatie a laboratoarelor de cercetare Farmec, chiar si cele mai sensibile tipuri de ten se pot bucura de o ingrijire eficienta si cu rezultate vizibile imediat.

Fiolele cu Colagen se folosesc dimineata si seara, aplicandu-se prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Pentru rezultate de durata, se recomanda folosirea impreuna cu crema de intretinere zilnica din gama ASLAVITAL Mineralactiv.

Gama ASLAVITAL Mineralactiv se adreseaza tuturor tipurilor de ten sensibil, fiind produse hipoalergenice, fara parabeni, cu extract ecocertificat de Goji si Argila 100% naturala. Produsele se pot achizitiona din farmacii, supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.