Setari Cookie-uri

Bancpost a lansat "Planul de Economii pentru Copii"

Primul produs care combina un cont de economii cu o asigurare cu economisire

comunicat de presa

Bancpost, in parteneriat cu Eurolife ERB, a lansat in premiera pe piata din Romania „Planul de Economii pentru Copii” - un produs dedicat parintilor cu copii cu varsta de pana la 15 ani care combina protectia data de asigurarea de viata cu componenta de economisire si flexibilitatea contului de economii, pentru a-i asigura copilului un start de succes in viata de adult.

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru copiii nostri. Vrem sa invete la cele mai bune scoli, sa aiba locul de munca pe care si-l doresc si sa se simta sprijiniti in viata.

Bancpost stie cat de important este acest lucru si vine in ajutorul clientilor sai cu un produs unic pe piata romaneasca care ii ajuta sa ii asigure copilului, din timp, resursele necesare.

Astfel, „asigurarea de viata creaza o disciplina a economisirii pe termen lung, cu garantarea 100% a sumei asigurate la maturitate, in timp ce contul de economii aduce posibilitatea de a economisi suplimentar, oricand si oricat, in functie de disponibilitatile de moment ale parintelui.”, spune Anita Nitulescu, Director General Eurolife ERB.

Citește și:

Garantarea sumei asigurate la maturitate si depuneri suplimentare oricand si de orice valoare prin contul de economii

Produsul este compus dintr-un cont de economii deschis pe numele copilului si o asigurare de viata cu economisire pentru care copilul este beneficiar, iar parintele este persoana asigurata. La maturitatea contractului, suma asigurata si participarea la profit corespunzatoare componentei de asigurare se vor vira in contul de economii.

Suplimentar, parintele poate face depuneri oricand si de orice valoare in contul de economii al copilului, iar la nevoie poate face si retrageri de sume, fara a pierde dobanda.


Confort in utilizare prin mijloace de plata la distanta si facilitatea de debitare automata

„Planul de Economii pentru Copii” este extrem de comod de utilizat. Astfel, prima lunara de asigurare este retinuta automat din contul de economii, care poate fi alimentat de catre client atat de la distanta, prin Internet Banking sau prin transferuri bancare, cat si prin depuneri de numerar la ghiseele bancii.

Citește și:


Profitabilitate ridicata: participarea la profit si neimpozitarea sumelor din asigurari

Banii incasati la maturitatea contractului de asigurare, atunci cand copilul va avea o varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, constituie o baza solida pentru demararea celor mai importante proiecte din viata unui tanar adult – achitarea taxelor de scolarizare intr-o institutie cu renume din tara sau strainatate, deschiderea propriei afaceri sau achitarea avansului pentru achizitia unei locuinte.

O parte din profitul realizat prin investirea primelor de asigurare este adaugata la suma asigurata garantata, ceea ce inseamna ca, la maturitate, beneficiarul va primi mai multi bani. In plus, veniturilor rezultate din produsele de asigurare nu li se aplica impozitul pe venit de 16%”, a adaugat Anita Nitulescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.