Setari Cookie-uri

Tinuta care iti da incredere in fiecare zi incepe cu noua Lotiune Crema Delicata NIVEA

Astazi am purtat...o piele frumoasa!

comunicat de presa

Daca am realiza un top al celor mai frecvente intrebari pe care ni le adresam constient sau nu pe parcursul vietii - „Cu ce ma imbrac astazi?” ar fi de departe intrebarea cu cele mai multe voturi din partea publicului feminin. De cel putin 6 ori intr-o saptamana (am tolerat duminicile), peste 24 de ori intr-o luna sau peste 240 ori intr-un an. Si numaratoarea poate continua.

Intrebarea problematica rasare involuntar in minte de fiecare data cand deschidem dulapul si trebuie sa ne pregatim pentru o noua zi. De fapt, chiar inainte sa deschidem dulapul pentru ca, uneori, subiectul ne macina cateva zile bune daca trebuie sa ne pregatim pentru “acea” intalnire unde tinuta trebuie sa fie, desigur, “perfecta”.

Indiferent de varsta, stil vestimentar sau scopul prezentei intr-un anumit context, preocuparea femeilor pentru modul in care arata si apetenta lor pentru moda si frumusete ramane general valabila.

Citește și:

Asta pentru ca o femeie este in control atunci cand are incredere in ea, iar “sursele de incredere” capata diverse forme si marimi: au platforma sau toc cui, pot fi din matase, denim, dantela, piele sau texturi combinate, stralucesc in caseta de bijuterii, atarna pe umeras in toate variantele de culori si se gasesc de regula in spatele usilor...dulapului.

Rochite, pantofi, accesorii - toate sunt menite sa completeze piesa cu piesa tinuta care te face sa arati bine si sa ai incredere in tine. Lista pare completa, dar o privire atenta in oglinda dezvaluie un ultim detaliu trecut de cele mai multe ori la coada listei de prioritati.

Putem sa-i spunem accesoriu, doar ca unul permanent, un “accesoriu discret”, dar esential in desavarsirea unei tinute – o piele ingrijita.

Ce-i drept primim mai des complimente pentru poseta noua sau pantofii recent cumparati, insa o piele frumoasa si stralucitoare nu va trece niciodata neobservata.

Citește și:

Pielea ingrijita va fi mereu la moda. Decolteul ingrijit, mainile catifelate, picioarele hidratate sunt “micul detaliu” care face diferenta cu orice aparitie.

O piele frumoasa iti da incredere si te ajuta sa ai o tinuta impecabila zi de zi, indiferent de stilul adoptat sau numarul etichetelor rupte.

NIVEA vine in ajutorul tau cu noua Lotiune Crema Delicata pentru o piele hidratata in profunzime, care se simte si se vede!

Cu un ambalaj nou si o formula imbunatatita noua Lotiune Crema Delicata NIVEA contine o cantitate dubla de unt de shea ce hraneste intensiv pielea si ii confera o hidratare in profunzime, de lunga durata.

Utilizata in mod frecvent lotiunea de corp actioneaza ca o bariera protectoare la nivelul pielii, mentinand ridicat gradul de hidratare chiar si la cinci zile dupa ultima aplicare.

Desi este extrem de hranitoare noua Lotiune Crema Delicata NIVEA are o textura usoara, deloc lipicioasa, ce se absoarbe rapid in piele, lasand-o moale si catifelata la atingere.

Citește și:

Beneficii:

1. Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime

2. Ofera pielii un aspect neted si catifelat, placut la atingere

3. Textura usoara, nelipicioasa, ce se absoarbe rapid in piele

4. Hidratare de durata

Pret: 16.96, 250ml; 22.19, 400ml

Formula imbunatatita cu tehnologia Hydra IQ

Formula de baza din noua Lotiune Crema Delicata NIVEA a fost imbogatitta cu tehnologia Hydra IQ un ingredient activ care se gaseste in mod natural in algele albastre si stimuleaza fluxul natural al apei in straturile specifice ale pielii.

Avand la baza ingredientul natural Gluco-Glicerol aceasta ajuta la crearea de noi aquaporine - canale microscopice care controleaza transferul apei din si in afara celulelor. Astfel, pielea ta isi mentine echilibrul optim de hidratare, ramanand fina, catifelata si proaspata pentru o lunga perioada de timp

Citește și:

Incearca noua Lotiune Crema Delicata NIVEA si “Fii increzatoare in fiecare zi cu o piele frumoasa!”.
Cat despre intrebarea „cu ce ma imbrac astazi?” NIVEA Body iti aduce raspunsul: „cu o piele frumoasa”.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.