Recomandari pentru utilizarea eco a electrocasnicelor de la Hotpoint

Recomandari pentru utilizarea eco a electrocasnicelor de la Hotpoint

Hotpoint a acordat intotdeauna o atentie speciala economisirii resurselor si protejarii mediului

comunicat de presa

Spiritul ecologic si cercetarile continue pentru calitate si inovatie au ca rezultat electrocasnice marcate cu simbolul ECOTECH, ca o garantie a unor standarde inalte de eficienta, consumuri reduse si performante excelente.

Hotpoint va prezinta recomandari pentru utilizarea eco a electrocasnicelor:

Pastreaza integritatea, eficienta si curatenia garniturilor cuptorului, pentru ca acestea sa adere bine la usa si sa nu se produca pierderi de caldura.

Peretele separator special, termoizolant al cuptorului Openspace de la Hotpoint, permite optimizarea consumului de energie, fara pierderi de caldura, incalzind separat cele doua compartimente ale cuptorului.

Programeaza utilizarea cuptorului seara tarziu si la primele ore ale diminetii: astfel ajuti la reducerea consumului la distribuitorii de energie electrica. Cu cuptorul Openspace de la Hotpoint, poti utiliza programele automate care seteaza timpul si temperatura ideala pentru reteta pe care o prepari sau poti selecta manual timpul de coacere dorit.

Atunci cand folosesti o masina de spalat vase, selecteaza programul adecvat tipului de vase si gradului de murdarie. Pentru vasele cu un grad de murdarire normal, opteaza pentru functia “eco”, cu consum redus de apa si murdarire.

Atunci cand cantitatea de vase este redusa, apeleaza la programul “jumatate de incarcatura”. Masinile de spalat vase Hotpoint beneficiaza de motorul FlexiPower, ce asigura un consum de energie redus, iar tehnologia New Sensor System regleaza cantitatea de apa, temperatura, durata programului si presiunea jeturilor.

Pentru protejarea mediului, optati pentru utilizarea detergentilor fara fosfati si fara clor.

Prespalarea este necesara doar pentru lenjeria foarte murdara: daca renunti la ea, economisesti detergent, timp, apa si reduci cu 5 - 15% consumul de energie.

Daca tratezi petele cu un produs special sau lasi rufele la inmuiat inainte de spalare, se reduce necesitatea spalarii la temperaturi ridicate. Utilizarea unui program de 60 grade C in locul unuia de 90 grade C sau a unuia de 40 grade C in locul unuia de 60 grade C are ca urmare reducerea consumului de energie cu pana la 50%. Noua masina de spalat cu cicluri ecologice de la Hotpoint asigura o eficienta maxima a spalarii si la temperature scazute, in cadrul programelor “Bumbac”, “Materiale sintetice” si “Rapid”.

Mai multe sfaturi pentru utilizarea eco a electrocasnicelor gasiti pe www.hotpoint.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri