Setari Cookie-uri

Mind & Body Detox - noul program de detoxifiere Eden Spa

Eden Spa tine pasul cu provocarile stilului de viata modern si propune un nou concept...

Comunicat de presa

Cum stilul de viata modern ne expune tot mai mult la toxine, iar detoxifierea a devenit o necesitate, Eden Spa tine pasul cu provocarile si introduce anul acesta un nou concept: Eden Spa Mind & Body Detox.

Acum clientii pot opta, printre altele, pentru terapii complementare si de medicina alternativa ca ayurveda, reflexoterapia, acupunctura, masajul in formele lui variate si cu scopuri diferite, pilates-ul sau fitnessul asistat si gimnastica in apa, yoga si Tai Chi Chuan ca forme de miscare, armonizare si echilibrare energetica, meditatia, respiratia transformationala in premiera in Romania sau pentru consultatii de nutritie si stil de viata.

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este un proces cheie care presupune neutralizarea, transformarea si eliminarea toxinelor prin intermediul pielii, rinichilor si al ficatului. Asadar, pe langa realele beneficii pe care le are asupra pielii, detoxifierea este indicata si pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie. In cazul in care toxinele nu vor fi eliminate corespunzator, ele se vor depozita in celulele de grasime contribuind la aparitia celulitei, fie vor fi reintroduse in circuitul sangelui, suprasolicitand rinichii, ficatul si restul organelor care se ocupa cu detofixirea organismului.

Citește și:

Eden Spa Mind & Body Detox

Eden Spa Mind&Body Detox este un program complex care se adreseaza persoanelor interesate de gasirea starii de bine interior, de regasirea fortei sinelui si de vindecare holistica prin terapii complementare si de medicina alternative, alaturi de diverse forme de miscare, armonizare si echilibrare energetic, consultatii de nutritie si stil de viata, masurarea nivelului de stres prin metoda coerentei cardiace, seminarii educative de stil de viata, workshopuri de dezvoltare personala si intalniri cu scop de dezvoltare spirituala.

Drenaj Limfatic/ Lymphatic Detox Massage – 60 min, 150 lei

Un complex de tehnici manuale menite a facilita eliminarea lichidelor in exces si a toxinelor. Este o forma de stimulare a circulatiei limfatice, iar efectul acestui masaj se resimte in intregul organism: atenueaza durerile cronice si acute, inlesneste pierderea in greutate, elimina edemele de cauza limfatica si circulatorie, constipatia si problemele intestinale, mareste puterea de concentrare.

Citește și:

Tratament Detox Limfatic/ Ginger Wassabi Detox – 45 min, 175 lei

Tratament detoxifiant si stimulant pentru circulatia limfatica si sanguina. Dupa exfolierea uscata a intregului corp, urmeaza o impachetare cu ginger si wassabi, doua plante exotice recunoscute pentru proprietatile detoxifiante si revigorante ale intregului corp.

Tratament Detox Ten & Fata/ Detoxifying Facial Treatment – 60 min, 225 lei

Pentru tenurile cu imperfectiuni un tratament care purifica, trateaza si vindeca. Demachiere, exfoliere enzimatica, curatarea porilor, aplicare de masca purifianta si calmanta, masaj de drenaj limfatic.

Aceste terapii sunt disponibile in locatia Eden Spa Negulici, Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucuresti.

Pentru ca pielea sa ramana sanatoasa si stralucitoare, un tratament cosmetic de detoxifiere este recomandat sa fie realizat in mod regulat, o data pe luna. Bineinteles, pentru obtinerea unor rezultate optime este absolut necesar sa adoptati un stil de viata sanatos, sa evitati obiceiurile nocive cum ar fi tutunul si alcoolul, sa aveti o alimentatie echilibrata si sa renuntati la sedentarism, daca este cazul.

Citește și:

Mai multe informatii gasiti pe www.edenspa.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.