Setari Cookie-uri

Divertiland sarbatoreste Ziua Copilului cu porti deschise pentru cei mici si programe speciale

Acces liber pentru copii la Divertiland pe 1 iunie

comunicat de presa

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, va sarbatori data de 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, oferind celor mici acces liber in parc. Copiii sunt asteptati la Divertiland impreuna cu familia si cu prietenii, si vor avea acces liber la toate atractiile si facilitatile parcului, dedicate celor cu inaltimea de sub 1,20 m.

Ziua Copilului va fi marcata si prin activitati speciale pentru cei mici, precum jocuri coordonate de catre animatori profesionisti.

Copiii vor fi invitati sa se distreze in toate zonele dedicate lor: Rain Fortress, cu cel mai asteptat moment, umplerea unei galeti uriase cu 600 de metri cubi de apa si stropirea participantilor, toboganele speciale – Elephant Springs, sau Hippo Pool, cu tunuri cu apa, pistoale cu apa, dusuri, tasnitoare, toate in diferite forme, culori si dimensiuni.

Citește și:

Proiectate pentru a atinge cele mai inalte standarde de calitate in industria internationala de divertisment, toate atractiile si facilitatile parcului respecta normele de siguranta si securitate, ceea ce le recomanda activitatilor pentru copii.

Sistemul de tratare a apei, prin care aceasta este recirculata la fiecare ora, precum si sistemul de monitorizare, care permite interventia imediata in caz de nevoie, creeaza un mediu sigur pentru copii si familiile lor.

Alte elemente, precum suprafete antiderapante, zone si meniuri dedicate, precum si programe de divertisment se adauga serviciilor adresate celor mici.

“Divertiland ofera servicii complete pentru copii, astfel incat acestia sa se bucure cat mai mult de atractiile parcului intr-un mediu sigur, in timp ce familiile lor se relaxeaza fara a avea grija celor mici.

Citește și:

Este crucial pentru copii sa participe la activitati sportive, iar apa este una dintre cele mai recomandate modalitati de a-ti mentine o sanatate buna si o forma fizica perfecta. Acesta este principiul pe care ne-am construit filosofia si, bineinteles, toate atractiile si facilitatile”, a declarat Alexis Paizis, director general Divertiland.

Activitati permanente pentru copii vor avea loc la Divertiland in fiecare zi a saptamanii, cand cei mici pot participa la jocuri amuzante si antrenante, care le vor stimula imaginatia. In acest timp, parintii lor pot testa toboganele mari si piscina cu valuri sau, daca doresc, se pot relaxa pe plaja cu nisip.

Cei care doresc sa se distreze intr-un cerc restrans pot alege sa organizeze petreceri private pentru copii, langa piscine sau in foisoare, cu decoratiuni spectaculoase, cu muzica si activitati coordonate de catre animatori profesionisti.

Citește și:

Printii si printesele din cele mai iubite desene animate, precum si exercitiile de magie si iluzionism vor crea o atmosfera de basm, care ii va transpune pe copii pe taramul fanteziei. Programele de karaoke, pictura pe fata si teatrul de papusi vor completa oferta de distractie 100%.

“Petrecerile particulare pentru copii sunt un punct de atractie la Divertiland, datorita calitatii serviciilor si atractiilor. Parintii, precum si scolile sau gradinitele aleg sa sarbatoreasca sau sa organizeze evenimente precum sfarsitul de an aici, unde au acces la personal dedicat si educat la cele mai inalte standarde, la mancare buna si meniuri special alcatuite, in functie de preferintele fiecaruia”, adauga Alexis Paizis.

Divertiland este o destinatie de top pentru bucurestenii aflati in cautarea unui loc in care sa-si petreaca zilele de vara, dar si pentru locuitorii oraselor din apropiere, precum Pitesti sau Giurgiu, care pot ajunge in acest loc foarte usor.

Citește și:

Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces gratuit la sezlonguri, umbrele si colaci de salvare. Transportul gratuit va fi disponibil pentru clienti, facilitand accesul de la statia de metrou Pacii, din Militari, la Divertiland si inapoi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.