Setari Cookie-uri

Ce cosmetic naturale Weleda nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de vacanta!

Oriunde ai pleca vara aceasta, ia cu tine produsele naturale Weleda!

Comunicat de presa

Vara, nimic nu e mai placut decat sa te bucuri de razele soarelui, de concediu si de activitati cat mai relaxante precum mersul la piscina, la mare sau la munte! Asa ca lasa-te rasfata cu produse de ingrijire naturale, cu ingrediente cat mai pure, care sa-ti protejeze frumusetea naturala si sanatatea. Weleda te invata cum sa fii frumoasa, sanatoasa si radioasa si ce produse cosmetice nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj atunci cand pleci in vacanta.

Deodorant Weleda Citrus. Pret: 29 lei (30ml)

In vacanta, confortul si prospetimea sunt aspecte extrem de importante pentru orice persoana. In timpul calatoriei, pe plaja, la plimbarile pe faleza, in cluburi si in orice situatie te vei afla, mizeaza cu incredere pe deodorantul Citrus de la Weleda.

Cu un efect dezodorizant bland, datorita uleiurilor eterice din coaja fructelor de citrice, produsul nu influenteaza functiile naturale ale pielii si mentine porii deschisi.

Citește și:

Balsamul Everon de la Weleda, cu factor de protectie 4. Pret: 25 lei

Cum bine stii, atunci cand te expui la soare, cea mai importanta este crema de protectie solara. Cu toate ca ti-ai insusit acest obicei sanatos, este timpul sa-ti ingrijesti adecvat si buzele, deoarece pielea lor delicata este foarte sensibila la expunerea indelungata la vant si lumina soarelui.

Cu balsamul Everon de la Weleda, cu SPF 4, iti vei hidrata corect buzele si le vei proteja impotriva razelor solare. Untul de shea, ceara de candelilla si ceara de trandafiri pe care le contine iti vor calma si ingriji buzele, fara a lasa un film gras deoarece balsamul nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale.

Crema de fata Weleda, pe baza de ulei de migdale. Pret: 80 lei

Soarele are un efect deshidratant asupra tenului tau, fapt pentru care trebuie sa folosesti constant o crema care sa mentina echilibrul lipidic natural al pielii si sa stimuleze stratul sau protector, chiar si atunci cand ramai toata ziua la plaja.

Citește și:

Weleda a dezvoltat o gama speciala cu migdale pentru calmarea tenului sensibil si pentru reducerea iritatiilor si a petelor rosiatice. Crema Weleda cu migdale este o crema usoara, intensiv hidratanta, care sustine functiile de protectie ale pielii si care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de ingrijire zilnica.

In fiecare dimineata si seara, dupa curatarea si tonifierea tenului, aplica pe fata, gat si decolteu crema cu extract de migdale. O poti utiliza cu incredere ori de cate ori doresti, pentru ca nu contine aditivi, parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Lotiune de corp cu catina de la Weleda. Pret: 98 lei

Nu uita ca hidratarea si curatarea nu trebuie sa le realizezi doar la nivelul fetei. Intreg corpul necesita o hidratare intensiva mai ales pe timpul verii, cand pielea tinde sa devina extrem de uscata.

Citește și:

De aceea, in ritualul zilnic de ingrijire trebuie sa incluzi si lotiunea de corp cu catina de la Weleda, pe care sa o aplici dupa fiecare dus. Are o formula cremoasa care se absoarbe usor, vitalizeaza si catifeleaza pielea. De indata ce o vei aplica, o aroma naturala de catina alba, mandarine, grapefruit si portocale iti va rasfata nu numai corpul, ci si simturile.

Sampon Weleda, cu ovaz. Pret: 63 lei

Si nu in cele din urma, atata timp cat te expui la soare, chiar daca incerci sa stai cat mai mult sub umbrela sau sa folosesti o palarie pentru protectie, asigura-te ca iti pastrezi scalpul sanatos si parul fortificat.

Asadar, iti recomandam samponul cu ovaz de la Weleda, care previne casarea firului de par si degradarea varfurilor. Maseaza parul ud cu acest sampon, clateste-l bine, iar apoi, pentru sporirea eficientei, aplica si balsamul regenerant cu ovaz.

Citește și:

Acestea fiin zise, nu-ti ramane decat sa alegi destinatia dorita, sa lasi grijile acasa si sa te bucuri de concediu! Pana la urma, o vacanta placuta este aceea in care toate lucrurile merg bine.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.