Setari Cookie-uri

ING Bank si incubator107 lanseaza fondul de incurajare a pasiunilor

ING Bank a realizat un parteneriat cu Asociatia Culturala Macaz, initiatoarea proiectului incubator107.

Comunicat de presa

Sub motto-ul „Hai sa fii aviator pentru Incubator” a fost promovata economisirea ca solutie simpla si flexibila pentru realizarea propriilor pasiuni.



Ce s-a intamplat?

In cadrul parteneriatului cu incubator107, voluntari din 5 orase din tara Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara sau Brasov au fost invitati sa-si descopere pasiunile, sa-si urmeze vocatia si sa economiseasca pentru a-si vedea visele implinite. Ca demonstratie ca economisirea este o solutie simpla si flexibila pentru realizarea pasiunilor, ING Bank a lansat o provocare voluntarilor incubator107: pentru fiecare avion de hartie care a zburat pe 17 mai, ING a donat proiectului incubator107 cate un leu.

Intalnirile spontane au fost organizate simultan in cele 5 orase, timp in care voluntarii prezenti au lansat avioanele portocalii si au demonstrat ca sunt cu adevarat o comunitate de aviatori cu Visuri Mari. Sute de avioane au zburat si “fondul de incurajare” a pasiunilor a crescut.

Citește și:

Despre solutia de economisire ING

Solutia de economisire ING Economii ajuta clientii sa isi indeplineasca visele, sa isi urmeze pasiunile sau sa intampine cu succes o situatie neprevazuta. Prin ING Economii, clientii au acces la depozitul Bonus, care le ofera o dobanda de 6% pe an pentru 4 luni la banii nou economisiti si acces permanent la acestia fara a pierde dobanda.

ING Economii ofera o solutie flexibila pentru susţinerea hobby-urilor, pasiunilor sau visurilor mari:

- Nu necesita o suma minima;

- Este simplu de deschis si administrat, prin internet banking;

- Ofera o dobanda onesta;

- Se pot retrage oricand bani fara a pierde dobanda ;

- Se poate economisi recurent, in mod automat.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.