Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce in Romania aromele autentice chinezesti

Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce in Romania  aromele autentice chinezesti

Chinese Food Festival va fi sarbatorit in Romania in perioada 28 mai - 7 iunie

comunicat de presa

Evenimentul va avea loc sub indrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experienta de peste 30 de ani in bucataria asiatica, si in prezenta Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucuresti, reprezinta o experienta gastronomica deosebita a aromelor autentice chinezesti.

Timp de aproape doua saptamani, iubitorii bucatariei asiatice vor avea ocazia sa se bucure de varietatea ingredientelor si de abundenta condimentelor specifice care stau la baza mancarurilor cantoneze. Preparatele vor fi gatite de invitatul special, Master Chef-ul Heung Kit Fai, caruia i se va alatura bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias, de asemenea, maestru al bucatariei asiatice.

Printre specialitatile pregatite la festival se numara: creveti sote cu sparanghel, coasta de vita innabusita cu sos “XO”, crab proaspat cu vin de orez chinezesc pe pat de albus de ou, orez servit in ananas, crab gatit in wok cu ghimbir si ceapa verde, cat si preparate de tip Dim Sum, aburite cu bambus: galuste cu porc, pachetele de primavara.

Preparatele cantoneze sunt cunoscute pentru modul sanatos in care sunt gatite, in cat mai putin ulei, de cele mai multe ori aburite, coapte, pregatite in wok sau innabusite. In plus, cei care vor alege sa faca o incursiune in bucataria chinezeasca, vor fi rasfatati cu esentele si aromele intense ale unei gastronomii autentice.

Cei ce vor lua parte la Chinese Food Festival pot alege intre mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet sau un Sunday Brunch inspirat din bucataria chinezeasca, ce va avea loc duminica 2 iunie, de la ora 12.30 pm la ora 16.30 pm. In plus, iubitorii gastronomiei chinezeşti pot participa la demonstratia culinara susţinuta de Master Chef-ului Heung Kit Fai impreuna cu bucatarul şef Ashlie Dias, ce va avea loc joi, 6 iunie, incepand cu ora 19:00.

Chinese Food Festival este sustinut de Ambasada Republicii Populare Chineze si va avea loc in perioada 28 mai - 7 iunie la Crowne Plaza Bucureşti.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri