Setari Cookie-uri

Trei zile de distractii si o excursie la Disneyland cu Bucuresti Mall si Plaza Romania

Doua centre comerciale din Bucuresti iti pregatesc o vacanta de neuitat.

Comunicat de presa

Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania lanseaza campania de 1 iunie dedicata copiilor care se va desfasura in perioada 30 mai – 2 iunie alaturi de doua concursuri inedite desfasurate prin intermediul retelei de socializare pe Facebook: “Mini-Me” pe pagina Plaza Romania si “New Fashion Icon” pe profilul de pe reteaua sociala a centrului comercial Bucuresti Mall.

Pentru 1 iunie, Bucuresti Mall si Plaza Romania au pregatit activitati si evenimente adresate copiilor, cu multe concursuri cu premii si surprize. In perioada 1 – 9 iunie, cumparaturile de produse destinate celor mici din magazinele partenere in valoare de minimum 100 RON ofera vizitatorilor sansa de a castiga o excursie la celebrul parc de distractii Disneyland Paris pentru trei persoane.

Citește și:

Cu prilejul Zilei internationale a copilului, Bucuresti Mall si Plaza Romania vor gazdui o serie de activitati deosebite pentru cei mici, de la workshopuri de creatie, muzica, dans si jocuri distractive”, a declarat Roxana Dumitru, marketing director Anchor Grup. „Ne dorim sa devenim destinatia de shopping preferata a copiilor si parintilor in aceasta perioada, motiv pentru care am dezvoltat mecanisme de stimulare a cumparaturilor si concursuri inedite pentru acestia”, a mai adaugat Roxana Dumitru.

Campania derulata cu ocazia Zilei internationale a copilului derulata in Bucuresti Mall si in Plaza Romania reprezinta o buna ocazie pentru completarea garderobei de primavara-vara cu produse din colectiile celor mai renumite branduri pentru copii.

Concursul New Fashion Icon organizat pe pagina de Facebook a Bucuresti Mall se adreseaza copiilor cu stil, carisma si indrazneala. Participantii la concurs trebuie sa trimita fotografii cu cei mai la moda copii la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro in perioada 27 mai – 3 iunie. Acestea vor fi ulterior incarcate intr-un album dedicat in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru cele trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.

Citește și:

In aceeasi perioada, Plaza Romania va derula concursul “Mini-me” in cadrul caruia vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu. Participantii trebuie sa trimita o fotografie demonstrativa care sa sublinieze asemanarile dintre parinte si copil pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parinti, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.

Pe 30 mai, Bucuresti Mall si Centrul European pentru prevenirea adictiilor beneficiaza de sprijinul personalitatilor Nicola, Andrei Leonte, Sophia, Amna, Sunrise, Roxana Marcu si a membrilor formatiei Hi-Q pentru organizarea evenimentului caritabil “Daruim din suflet”. Acest eveniment are ca scop sprijinirea gradinitei Parohiala Sf Nicolae, in grija careia se afla 25 de copii.

Citește și:

Pe 1 iunie, Bucuresti Mall impreuna cu partenerii de la Contrapunct vor pregati cele mai inventive costume de super-eroi pentru cei mici, iar cei care vor veni deja costumati vor fi premiati. Copiii vor defila in costumele create in cadrul Paradei Super-eroilor. Distractia va continua cu workshop-uri de creatie, concursuri de dans si jocuri distractive la care pot participa atat copiii, cat si parintii lor.

Plaza Romania va gazdui alaturi de Contrapunct, Pompitas Dance School si echipa redactiei Pap Tot! O serie de spectacole si workshopuri tematice dedicate copilariei.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor organizate de Bucuresti Mall si Plaza Romania se pot accesa website-urile si paginile de Facebook ale celor doua centre comerciale: www.bucurestimall.com.ro, www.plazaromania.ro

Bucuresti Mall

Citește și:

27 mai – 3 iunie - Facebook Contest “New Fashion Icon”

30 mai 19.00 – 20.30 Daruim din suflet- Eveniment caritabil Bucuresti Mall si Centrul European pentru prevenirea adictiilor pentru Gradinita Parohiala Sf Nicolae

1 iunie

14.00- 15.30 – Demonstratii / Concursuri de Dans

15.30 – 20.30 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data

2 iunie

14.00 – 19.00 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data

19.00 – 20 .00 – Eveniment in colaborare cu revista “Pap Tot!”

Plaza Romania

27 mai – 3 iunie - Facebook contest – Mini-me

1 iunie

14.00- 15.30 – Demonstratii / Concursuri de Dans

15.30 – 20.30 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data

2 iunie

14.00 – 19.00 – Contrapunct Show. Jocurile de alta data

19.00 – 20 .00 – Eveniment in colaborare cu revista “Pap Tot!”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.