Setari Cookie-uri

Retailerul britanic New Look implineste un an de activitate in Iasi

Reduceri aniversare de 50% la toate produsele cu pret intreg pe 2 iunie.

Comunicat de presa

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, aniverseaza pe 2 iunie un an de activitate in Iasi. In 2012, continuandu-si extinderea pe piata autohtona, retailerul isi deschidea al saptelea magazin din Romania, in Palas Iasi.

In topul preferintelor vestimentare ale fashionistelor din Iasi se situeaza colectiile de rochii si jachetele, fiind urmate la mica distanta de colectiile de incaltaminte si accesorii. Stilul vestimentar marca New Look cel mai cautat este smart-casual.

Pentru a sarbatori aniversarea primului an de activitate in Iasi, New Look ofera duminica, 2 iunie, reduceri de 50% la toate produsele cu pret intreg din magazin. „Multumim fanelor din Iasi pentru acest prim an in care au fost alaturi de noi.

Promitem ca vom continua sa le atragem cu cele mai noi produse in tendinte, cu preturi accesibile si cu sfaturi care sa le ajute in alegerea celor mai potrivite tinute. Drept pentru care le invitam sa se bucure alaturi de noi de noile colectii New Look, disponibile doar duminica la jumatate de pret”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Citește și:

Magazinul New Look din Iasi are o suprafata de 440 mp si aproximativ 15 angajati. Preturile produselor variaza de la 5.9 lei la 359.9 lei, in functie de categorie. Urmand principiul „fast fashion”, New Look innoieste colectiile la fiecare sase saptamani si peste 200 de produse noi sunt aduse saptamanal in toate magazinele.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.