Setari Cookie-uri

Este oficial: Romania are prima bautura pentru frumusete

Dupa ce a cucerit tari ca Marea Britanie, Elvetia sau Rusia, beautywater Q10 a ajuns si in Romania

comunicat de presa

Dana Savuica a inchinat aseara o cupa de beautywater® Q10 in cinstea intrarii pe piata romaneasca a primei bauturi pentru frumusete. Cine ar fi crezut ca frumusetea poate veni intr-o sticla?

Dupa ce a cucerit tari ca Marea Britanie, Elvetia sau Rusia, beautywater® Q10 a ajuns si in Romania cu ajutorul a doua tinere antreprenoare, pasionate de ingrijirea personala. Narcisa Vlad si Ioana Mindru, la numai 25 ani, au descoperit fantana frumusetii si a sanatatii: „Eram in aeroportul din Zürich la inceputul anului si voiam sa-mi cumpar o sticla cu apa, iar cand am vazut-o, am stiut: trebuie sa se afle si in Romania ca exista o sursa de tinerete mult mai eficienta decat pastilele sau cosmeticele aplicate local.” (Narcisa Vlad, Associate Partner Joana Trade & Sales)

Emotionate, cele doua antreprenoare au lasat deoparte orice text si au vorbit din inima participantilor despre visul implinit de a aduce in Romania in exclusivitate bautura tineretii, iar Dana Savuica, un model de frumusete si sanatate, a fost gazda evenimentului. Dana Savuica: “Acest produs este atat pentru femei, cat si pentru barbati. Niciodata nu ma implic intr-un proiect sa prezint sau sa fiu endorser de imagine pana nu ma incred 100%. Cu siguranta acest produs a fost testat de catre mine si i-am dat nota maxima. Este chiar foarte, foarte bun!”

Citește și:

Vlad Oancea, actor in cadrul companiei lui Dan Puric, Passe Partout, a oferit consultatii gratuite publicului, interpretand cu mult umor, pe rand, rolul „expertului”, dar si pe cel al gazdei emisiunii care a spus totul despre coenzima Q10.

Chiar si actrita Ioana Ginghina, care si-a limitat aparitiile mondene, nu a rezistat invitatiei de a descoperi noul aliat al frumusetii si sanatatii: „Nu vreau sa imi scape nimic! Am aflat ca ne face mai frumoase datorita unor vitamine si sunt chiar curioasa sa incerc. Eu sunt adepta unui pahar de apa pe stomacul gol dimineata si poate ca un pahar de beautywater face mult mai bine!”

Nici barbatii nu au ocolit tentatia de a afla secretul unui ten reintinerit si sanatos „Beautywater are un gust mai bun decat... just water. Eu sunt foarte atent la ce mananc, beau foarte multa apa plata, fac inot. As fi foarte curios sa incerc regimul beautywater® Q10, pentru ca sunt convins ca nu-mi poate face decat bine.” Doru Isaroiu, solistul trupei Parlament

Citește și:

Oamenii au devenit din ce in ce mai interesati de un stil de viata sanatos, iar frumusetea se stie ca vine din interior. Stresul oxidativ contribuie la imbatranirea celulelor pielii. In ceea ce priveste pielea, rolul sistemului antioxidant de protectie al propriului organism este dat de balanta dintre exterior si interior, vitamina E si coenzima Q10 ocupand un rol important in procesul de regenerare a pielii, coenzima oferind si protectie UV in acelasi timp.

Ultimele descoperiri stiintifice arata ca in timp, radicalii liberi conduc la distrugerea celulei, lucru care influenteaza procesul de imbatranire. Din acest motiv, este recomandat sa consumam antioxdanti ca vitamina E si coenzima Q10, pentru a ne proteja celulele de oxidare.

Nivelul coenzimei Q10 incepe sa scada in jurul varstei de 30 ani, si atunci trebuie sa incepem sa o suplinim. Este important in primul rand sa alegem o sursa naturala-in cazul beautywater® Q10, drojdia-si sa alegem o sursa care prezinta o biodisponibilitate cat mai ridicata. Asta inseamna ca nivelul de absorbtie si actiune trebuie sa fie cat mai crescut. De exemplu, in cazul capsulelor, substantele nutritive pot ramane neutilizate cu pana la 90% din cantitatea ingerata.

Citește și:

Un studiu stiintific realizat la Universitatea Hohenheim din Germania, in anul 2006, coordonat de catre profesorul Hans Konrad Biesalski pe 54 subiecti, a aratat ca aceasta coenzima in forma lichida este absorbita mult mai repede decat in toate celelalte forme de administrare testate. Inovatia in cazul beautywater®Q10 consta in solubilitatea coenzimei Q10 dar si a vitaminei E, lucru care face posibila o absorbtie cat mai eficienta. Din fericire, beautywater®Q10 contine doza de coenzima Q10 necesara pentru o zi, si jumatate din cea a vitaminei E.

In cadrul unui studiu efectuat de catre cercetatorul japonez Y.ASHIDA si colegii sai, s-a demonstrat ca dupa o cantitate de 60 mg de CO Q10 consumata zilnic, dupa doar 14 zile s-ar produce o transformare vizibila in zonele ridate, prin reducerea profunzimii si a suprafetei acestora cu mai mult de 30%. De aceea, pentru rezultate in timp, regimul pentru frumusete este recomandat o data la trei luni si consta in consumul unei sticle de beautywater®Q10 o data pe zi, timp de 30 zile sau doua sticle pe zi, timp de 15 zile.

Citește și:

Sustinatoare a unui stil de viata sanatos, Ioana Mindru (Associate Partner Joana Trade & Sales), a declarat “Suntem mandre ca vom putea spune peste cativa ani, ca si noi am contribuit la intretinerea frumusetii romancelor, frumusete devenita deja legendara.”

Studioul beautywater® Q10 din care au” transmis in direct” Dana Savuica si actorul Vlad Oancea din compania lui Dan Puric, Passe Partout, a avut sediul la elegantul restaurant Jackie O, care sustine frumusetea sub toate formele ei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.