Setari Cookie-uri

NIVEA pure & natural. Descopera puterea naturii pentru un ten vizibil mai tanar

De-a lungul timpului am invatat sa folosim puterea naturii in folosul nostru si sa acordam o atentie speciala ingredientelor naturale care ne-au ajutat sa ne mentinem frumusetea.

Secretul naturii ascuns in ingredientele BIO

Uleiul de argan este recunoscut pentru efectele sale regenerante si revitalizante, este bogat in acizi grasi omega 6 si 9, cunoscuti pentru puterea lor de a mentine si revitaliza tineretea. Acestia refac bariera naturala de protectie a epidermei; pielea redevine ferma, iar supletea sa este redobandita. Arganul contine de trei ori mai multa vitamina E decat uleiul de masline si actioneaza ca un antioxidant natural impotriva radicalilor liberi.

Colagenul reprezinta 30% din proteinele intregului organism, dar odata cu inaintarea in varsta, capacitatea organismului de a produce colagen scade, asadar un „boost” stimulator de productie a acestei substante este mai mult decat binevenit, colagenul ajutand la tonifierea pielii si la reimprospatarea fermitatii acesteia. Extractul de floare de brusture folosit in gama antirid NIVEA pure & natural provine din cultura bio din regiunea Zappendorf, Germania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.