Setari Cookie-uri

Decobox, un nou concept de arta decorativa pe lemn

Atelierul de arta decortiva, mobilier si sculptura Decobox lanseaza primele colectii pentru segmentul home deco. Decobox aduce un nou concept in decoratiunile interioare, axat pe lemn si culoare, prin sculpturile de perete 3D din cele doua colectii "Geometrix in colors" si "Maxi cards".

Comunicat de presa

Decoartiunile interioare Decobox sunt realizate pe lemn cu acril, lucrarile fiind unicat. Culorile vibrante, indraznete, formele abstracte sau zoomorfe aduc personalitate oricarui spatiu urban, fie ca este vorba despre zone de locuit, comerciale, baruri, restaurante sau cluburi.

"Fiecare piesa este unica, elementele 3D din lemn sunt prelucrate si vopsite individual", explica Liliana Stoica, Creative Director si Proprietar Decobox. "Designul obiectelor din cele doua colectii este o juxtapunere de figuri geometrice si dinamism cromatic, rezultand elemente de cosmogonie sau animaliere. Pe langa lucrarile din cele doua colectii, Geometrix in colors si Maxi cards, realizam obiecte home deco la comanda, adaptate spatiilor si functionalitatilor clientilor nostri", adauga Liliana Stoica.

Citește și:

Decobox realizeaza si mobilier decorativ ce pastreaza linia colectiilor home deco din punct de vedere cromatic si compozitional. De asemenea, atelierul ofera si colectii de sculptura abstracta, iar la cerere se pot realiza comenzi speciale in functie de ambientul dorit, dimensiuni si paleta coloristica.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.