Setari Cookie-uri

MADISON absolute beauty prezinta Atelier Cologne

Parfumierii amesteca ingredientele de cea mai inalta calitate cu citrice proaspete pentru a reda arome unice si memorabile.

comunicat de presa

Cristophe Cervasel, unul dintre cei doi fondatori ai casei de parfumuri Atelier Cologne, a participat la Bucuresti, la cel mai recent eveniment al MADISON absolute beauty dedicat clientilor sai si a prezentat acestora intreaga linie de parfumuri.

“M-am simtit extrem de onorat sa vad un numar atât de mare de clienti interesati de aromele noastre, dar si de povestile fiecarui parfum. De asemenea, am fost placut impresionat sa descopar ca fiecare invitat era cucerit de catre unul din parfumurile mele. A fost un public select care m-a facut sa ma simt binevenit si pentru care ma voi reintoarce cu prima ocazie”, declara Cristophe Cervasel.

Atelier Cologne nu este o companie obisnuita de parfumuri. Pornind de la pasiunea pe care o au cei doi fondatori, Sylvie Ganter si Christopher Cervasel, pentru coloniile de citrice, acestia au creat o noua clasificare, Cologne Absolue.

Citește și:

Spre deosebire de celelalte arome de citrice, Cologne Absolue are o concentratie mai mare de parfum si se pot simti notele sofisticate pentru un timp indelungat pe piele. Parfumierii amesteca ingredientele de cea mai inalta calitate cu citrice proaspete pentru a reda arome unice si memorabile.

Ma bucur ca am putut sa ofer clientilor nostri o privire in culisele unuia dintre cele mai efervescente branduri ale noastre. Imi doresc ca pentru clientii nostri MADISON sa fie acea poarta si acel spatiu in care ei sa poata avea acces la intreaga lume fascinanta a parfumurilor, cu toti actorii din rolurile sale principale”, declara Madeleine Florescu.



Atelier
: O incapere de lucru sau un studio, in special destinat unui artist, artizan sau designer. Un loc conceput pentru executarea lucrurilor artizanale, pentru a practica arta sau a petrece timpul liber; un loc in care un artist creeaza arta sa.

Citește și:

Cologne: Apa de colonie originala a fost creata cu trei sute de ani in urma de un parfumier italian stabilit in Koln, Germania. Amestecul proaspat de uleiuri citrice a fost inspirat de plaiurile natale. A oferit alternativa revolutionara a parfumurilor grele ale epocii si a inspirat un nou mod de a purta parfumul personal.

Atelier Cologne: Maestrii parfumieri ai Atelier Cologne combina extracte inedite si rare cu citrice proaspete pentru a crea Colognes Absolue. Colectia descrie zece momente, zece caractere: Orange Sanguine, Grand Néroli, Bois Blonds, Trèfle Pur, Oolang Infini, Vanille Insensée, Rose Anonyme, Ambre Nue, Vetiver Fatal si Mistral Patchouli. Fiecare parfum surprinde emotii pretioase si amintiri puternice.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.