Setari Cookie-uri

Sanofi Romania lanseaza Antinevralgic Forte pentru dureri de cap intense si migrene

Peste 80% dintre adulti sufera cel putin o data de o astfel de durere intr-un an, in Romania

comunicat de presa

Cea mai intalnita forma de durere este durerea de cap. Aceasta poate fi resimtita ca o pulsatie sau ca o presiune, pe o singura parte sau pe ambele parti ale capului.

Sanofi Romania a lansat Antinevralgic Forte, indicat in tratamentul durerilor de cap intense si al migrenelor.

Antinevralgic Forte beneficiaza de o formula mai concentrata a celor trei substante active, acid acetilsalicilic 250 mg, paracetamol 250 mg si cafeina 50 mg.

Paracetamolul amelioreaza durerea, acidul acetilsalicilic are efect antiinflamator, iar cafeina contracareaza simptomele de oboseala.

Ghidul Federatiei Europene a Societatilor Neurologice certifica faptul ca aceasta combinatie a celor trei substante active este mai eficienta decat utilizarea separata a acestora si scade semnificativ cantitatea de analgezice necesara.

Citește și:

Potrivit datelor statistice, 10% dintre barbati si 22% dintre femei din populatia planetei noastre au suferit macar o data in viata de migrena. Migrena, forma des intalnita de durere de cap primara (neasociata cu alte patologii), are un impact major asupra calitatii vietii pacientilor.

sursa foto: shutterstock

Organizatia Mondiala a Sanatatii o claseaza in top 20 conditii cauzatoare de dezabilitati pentru femeile intre 15 si 44 de ani. Cel mai comun tip de durere de cap este insa cea cauzata de starile de tensiune si de stres. Acest tip de cefalee este adesea descrisa ca o presiune constanta, ca si cum capul ar fi strans intr-o menghina si este prezenta in acelasi timp pe ambele parti ale capului.

„Stilul de viata alert nu ne permite sa respectam intotdeauna orele fixe de masa, cele 8 ore de somn intr-o noapte sau un regim alimentar echilibrat si sanatos. Suntem din ce in ce mai agitati si mai nervosi, lucram mult la calculator si foarte rar relaxam ochii.

Citește și:

    In aceste conditii, durerea de cap poate sa apara brusc si este greu de prevenit. Prin lansarea Antinevralgic Forte aducem pe piata o alternativa eficienta si rapida impotriva acestui simptom. Noua formula demonstreaza ca aceasta marca are multe de spus pe segmentul de analgezice din Romania, este un brand care se extinde si care are obiective ambitioase.

    Vorbim despre una dintre marcile cu cea mai mare notorietate de pe piata romaneasca, asociata de consumatori cu valori precum traditie, autenticitate, eficienta si accesibilitate”, a declarat Iulia Rosian, Director CHC Sanofi Romania.

    Antinevralgic Forte este disponibil in farmaciile din tara, in cutii de 20 de comprimate.

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Iunie 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.