Setari Cookie-uri

Incepe distractia la Peninsula!

Dar cooler! In urmatorii 3 ani in Cluj alaturi de Regele Berii in Romania

Comunicat de presa

Peninsula si Regele Berii in Romania, URSUS, isi unesc fortele in urmatorii 3 ani pentru a organiza cel mai mare festival de muzica din Romania. Anul acesta au pregatit cateva zile cool, intre 18 si 21 iulie, in Valea Garbaului din Padurea Faget, Cluj-Napoca.

"Era firesc ca, odata cu organizarea festivalului la Cluj-Napoca sa punem bazele unui parteneriat durabil cu un respectat si apreciat brand – URSUS. Ma bucura faptul ca URSUS a inteles valoarea Festivalului Peninsula pentru Romania si in special pentru clujeni" - a declarat Száfta Szende, director de marketing al Festivalului Peninsula.

"Ne face mare placere sa fim parteneri ai Festivalului Peninsula pentru urmatorii 3 ani. In acest an, impreuna cu organizatorii, ne vom stradui sa fim o gazda perfecta, demna de un oras cu reputatia Clujului. URSUS va fi prezent la festival in toate variantele sale, inclusiv cele 2 lansate recent - URSUS Cooler, un mix de bere cu alcool si limonada si URSUS Cooler fara alcool, prima varianta de bere fara alcool si limonada din Romania. Sunt convins ca si anul acesta la Peninsula va fi distractie. Dar cooler!"- a declarat Mihai Barsan, Vicepresedinte Marketing Ursus Breweries.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.