Setari Cookie-uri

Iubeste-ti pielea!

Ofera-i scalpului tau tratamentul necesar

Comunicat de presa

Femeile investesc lunar sume considerabile in produse de ingrijire a pielii, in mare parte in cele de curatare si hidratare a tenului. Insa, desi acordam o atentie sporita pielii de pe fata, rareori ne gandim si la pielea capului. Avand pielea capului acoperita cu par, consideram ca nu necesita aceeasi ingrijire ca fata.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: "Daca neglijam pielea capului, implicit neglijam si parul. La fel ca pielea de pe fata, pielea capului este permanent atacata de diversi factori din mediul inconjurator. Poluarea, stresul, oboseala pot conduce la simptome tipice scalpului precum mancarime, uscaciune, iritatie si matreata. Majoritatea sampoanelor combat aceste simptome doar la suprafata, fara a rezolva cu adevarat problema. Ai nevoie de un produs care sa ingrijeasca scalpul in profunzime, exact asa cum mastile de fata curata si asigura nutrientii necesari in straturile adanci ale pielii."

Citește și:

Datorita tehnologiei inovatoare Nutrium 10, CLEAR iti asigura aceste beneficii. Dezvoltat in colaborare cu Institutul CLEAR din Paris, Nutrium 10 ofera o solutie avansata pentru ingrijirea si hranirea scalpului.

Tehnologia din spatele complexului Nutrium 10 consta in asocierea optima de agenti de hidratare, vitamine, minerale si agenti antimatreata, fiind singura formula cu nutrienti benefici care patrund in profunzime, hranind si ingrijind pielea capului si parul.

Asigura ingrijirea adecvata scalpului tau cu CLEAR SENSITIVE SCALP. Samponul CLEAR Sensitive Scalp elimina matreata vizibila*, dar si mancarimile asociate cu aceasta, si calmeaza scalpul sensibil incepand de la prima spalare. Sampoanele CLEAR ajuta la mentinerea unei bariere de protectie sanatoase a scalpului si ii intaresc rezistenta naturala, prevenind astfel reaparitia matretii.

Citește și:

Un scalp sanatos si hranit reprezinta fundatia pentru un par frumos si stralucitor. Data viitoare cand alegi un sampon pentru parul tau, gandeste-te daca este produsul potrivit pentru pielea capului. Este timpul sa acorzi scalpului tau ingrijirea si atentia pe care o merita.
*necesita utilizare regulata

Sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.