Setari Cookie-uri

CIROC Vodca Super Premium - starul celor mai stralucitoare evenimente ale acestei veri

‘L’Art de la Celebration’ – noua atitudine savuroasa pentru CIROC Vodka

comunicat de presa

CIROC, vodca super-premium de origine franceza, este starul si simbolul celor mai stralucitoare si pline de farmec evenimente VIP ale verii. Pe 20 iulie, CIROC, un brand care a devenit sinonim cu intalnirile high-class, a fost gazda unei petreceri VIP speciale, in Fratelli Beach & Club Mamaia.

CIROC este produsul de lux servit in cadrul celor mai exclusiviste si vibrante evenimente. Savurata de unele dintre cele mai cunoscute personalitati din lume, vodca CIROC creeaza experiente pline de viata, de neuitat.

Fiind una dintre putinele produse din lume facute exclusiv din struguri din regiunile franceze, vodca CIROC® este expresia pura a maiestriei, calitatii, stilului si elegantei. Aroma subtila CIROC® provine din calitatea superioara a strugurilor Mauzac Blanc, care se cultiva in regiunea Gaillac, una dintre cele mai vechi si inalte regiuni din Franta, precum si Ugni Blanc din regiunea Cognac.

Citește și:

Inspirat de o traditiei a vinificatiei si distilarii practicate inca din secolul al XVI-lea, atunci cand familia Robicquet a pus bazele casei Villevert, CIROC combina metodele traditionale, tehnicile de lucru manual, cu procesele contemporane prin care ia nastere vodca ultra-premium cu un gust vibrant de citrice proaspete. Rezultatul este o vodca de lux, un produs consumat la petrecerile din lumea intreaga.

Numele CIROC, cea mai fina vodca din lume, este derivat din combinarea a doua cuvinte ce provin din limba franceza, “Cime”, insemnand “varf de munte” si “roche” insemnand roca, iar fiecare piatra albastra este pusa manual pe sticla.

Vodca CIROC este savurata cel mai bine impreuna cu cele mai proaspete ingrediente, intr-un martini de struguri, cu un fruct proaspat caipiroska (struguri, portocale si lici, mure si zmeura sau capsuni si lamaie).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.