Setari Cookie-uri

NOUL blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Gum Protection

Inovatie revolutionara in ingrijirea orala

comunicat de presa

Inflamatie, hipersensibilitate si sangerari in timpul periajului sau folosirii atei dentare? Orice expert in ingrijire orala iti poate confirma - bolile gingivale pot fi rezultatul unei igiene orale incorecte.

Atunci cand placa dentara - o pelicula incolora, lipicioasa de bacterii si resturi alimentare care se acumuleaza in mod constant pe dinti si sub linia gingiei - nu este indepartata, riscul aparitiei problemelor gingivale creste.

Dupa 5 de ani de cercetare, expertii in ingrijire orala au gasit solutia - blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line - o gama specializata disponibila exclusiv in farmacii.

Datorita continutului de saruri de staniu stabilizate si fluoruri, pasta de dinti blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line Gum Protection ofera solutii dovedite clinic pentru nevoile multiple ale pacientilor: lupta cu bacteriile asociate cu placa si problemele gingivale, ajuta la prevenirea formarii tartrului, blocheaza actiunea coroziva a acizilor alimentari, lupta impotriva cariilor si intareste smaltul.

Citește și:

Noua inovatie revolutionara in ingrijirea orala intrerupe ciclul gingivitei si are dubla-actiune antibacteriana – nu doar omoara bacteriile dar si inhiba productia de toxine inflamatorii in bacteriile care au supravietuit datorita actiunii lor bacteriostatice.

Fiind o gama specializata, sistemul complet in ingrijirea orala blend-a-med PRO EXPERT Clinic Line este disponibil exclusiv in farmacii si ofera solutii dovedite clinic pentru nevoile multiple ale pacientilor:
Dr. Alexandru Brezoescu- Presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti, Director Executiv al Uniunii Nationale a Asociaţiilor Stomatologice – “Noua gama blend-a-med Clinic Line este de acum raspunsul la nevoile pacientilor de a avea dinti sanatosi si de a preveni problemele legate de igiena orala.


Fiind un produs comercializat in farmacii, acest fapt ii confera un statut special, mai apropiat de standardele medicale. Felicitari pentru modul constant in care imbunatatiti produsele de igiena orala.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.