Setari Cookie-uri

Eleganta si performanta cu noile frigidere Samsung

Finisajele de culoare neagra si functiile Smart transforma noul frigider in solutia perfecta pentru functionalitate si design

In plus, noul model a fost conceput pentru a oferi spatii generoase de depozitare. Chiar si rafturile de pe usa frigiderului, destinate in mod obisnuit bauturilor, aduc extra-spatiu, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor recipiente mai mari si mai inalte ca pana acum.

Acesta este un aspect foarte util mai ales cand vine vorba de petreceri, de exemplu, cand trebuie pastrate la rece mai multe tipuri de bauturi, intr-o cantitate mai mare decat in mod obisnuit. Toate aceste facilitati ofera, in final, posibilitatea de a organiza mult mai bine spatiul generos oferit de noile frigidere Samsung.

Noua gama de frigidere Samsung aduce nu numai ultimele inovatii tehnologice, ci si un stil de viata „smart”, in care prospetimea alimentelor este pe primul loc. Astfel, noile frigidere sunt imbinarea perfecta intre design si functionalitate, economisind in acelasi timp energie.

Citește și:

In plus, aceasta se integreaza perfect in locuinta ta, avand linii elegante, cu finisaje inchise la culoare”, a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.

Datorita tehnologiei smart pe care o incorporeaza, utilizatorii pot regla temperatura optima pentru a pastra prospetimea alimentelor cat mai mult timp, printr-o simpla atingere a ecranului touch.

Noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le ofera capacitatea de a adapta rapid viteza de functionare, alegand din cele 5 viteze pe care le are disponibile.

In acest fel, noile frigidere isi regleaza temperatura rapid si cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usii frigiderului.

Citește și:

Ca rezultat, alimentele vor ramane proaspete pentru mult mai mult timp, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scazut.

In plus, compresorul Digital Inverter reduce si nivelul de zgomot emis de noile frigidere Samsung. Pe langa acest lucru, compresorul are o fiabilitate ridicata, fapt dovedit si de garantia standard de 10 ani oferita de Samsung pentru acesta.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.