Setari Cookie-uri

Celebrele bratari Cruciani au ajuns si in Romania

Bratarile Cruciani, renumite la nivel international datorita numarului mare de celebritati care le poarta, se gasesc acum si in Romania.

Comunicat de presa

Colectiile variate de bratari sunt confectionate exclusiv in fabricile Caprai din Italia, din dantela macrame de cea mai buna calitate, si pot fi achizitionate din magazinul online www.BratariCruciani.ro sau din magazinele partenere din tara.

Bijuteriile Cruciani, un must-have pentru o tinuta cu stil si personalitate, au dobandit statutul de cult in 2011, dupa deschiderea primului magazin Cruciani in Forte dei Marmi, Italia. Odata cu deschiderea magazinului s-au lansat bratarile "trifoi cu patru foi", un succes imens si imediat, care a generat cozi interminabile. Boom-ul s-a raspandit rapid in toata lumea. Garantia acestui succes s-a vazut rapid in vanzari, care au depasit 12 milioane de bratari vandute.

Fiecare bijuterie Cruciani, contemporana, colorata si inspirata din stilul italian autentic, este realizata din dantela macrame si permite accesorizarea rapida a oricarei tinute. Bratarile pot fi purtate mereu, iar pentru ca sunt rezistente la apa nu trebuie scoase in fiecare zi de la mana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.