Setari Cookie-uri

MADISON absolute beauty lanseaza Roja Parfums in Romania

Casa exclusivista de parfumuri Roja Parfums este prezenta incepand de saptamana aceasta in Romania, la MADISON absolute beauty.

comunicat de presa

Astfel, MADISON isi continua misiunea inceputa in urma cu sase ani, aceea de a transforma Bucurestiul intr-o noua destinatie atractiva pentru iubitorii parfumeriei de lux. Celebrele magazine Harrods si Fortnum and Mason din Londra, Osswald din Zurich, Jovoy din Paris, TsUM din Moscova si Bergdorf Goodman din New York completeaza harta locurilor in care se regaseste Roja Dove.

„Inca de la inceput mi-am propus ca MADISON sa indeplineasca standardele celor mai apreciate magazine de lux din lume.

Faptul ca Roja Dove a ales magazinul nostru ca partener este, poate, cea mai inalta recunoastere primita”, spune Madeleine Florescu, General Manager al MADISON absolute beauty.

Roja Dove a devenit cel mai respectat parfumier si „profesor de parfumuri” al lumii in urma crearii Roja Parfums - cea mai luxoasa gama de parfumuri realizata vreodata.

Citește și:

Dove este un maestru parfumier, unul dintre nasurile cele mai faimoase din lume, academician si istoric al parfumurilor, dar si autor.

Nascut in Anglia anului 1957, el a ramas fascinat de parfumul mamei lui pe vremea cand inca era copil.

De-a lungul timpului, Roja a dezvoltat o adevarata pasiune pentru mirosurile fine, pasiune ce s-a trasformat intr-o dorinta puternica de a lucra in lumea seducatoare a parfumurilor.

De aceea, cu ocazia implinirii a 21 de ani, Roja a vizitat Guerlain Boutique de pe Champ-Elysees.

Aceasta vizita a fost definitorie in destinul sau. Dupa aceasta, el a inceput si se intereseze din ce in ce mai mult de istoria Guerlain, cerand incontinuu informatii casei.

Datorita acestui entuziasm, Guerlain a decis sa-i ofere lui Roja sansa de a lucra in cadrul companiei.

Dupa sase ani, Dove castiga deja titlul „Profesor de Parfumuri”, mai tarziu devenind Ambasadorul Global al lui Guerlain – Roja a fost primul care a detinut acest rang fara sa fie un mebru al familiei. Incheind capitolul Guerlain dupa 20 de ani de munca, el a decis sa deschida Roja Dove Haute Parfumerie, un loc somptuos dedicat parfumurilor, in celebrul magazin Harrods din Londra, in 2004.

Citește și:

Acesta a avut inca de la inceput o abordare neobisnuita fata de celelalte magazine. Roja si-a asumat rolul de curator de parfumuri si a ales sa prezinte doar cele mai luxoase, senzuale, decadente sau indraznete arome din liniile de parfumuri ale tuturor caselor.

Lui Roja Dove i-a fost acordat in anul 2000 prestigiosul premiu Gordon Whitehead. Acesta se ofera an de an unei personalitati deosebite care aduce o contributie semnificativa industriei de cosmetice. Avand o experienta exceptionala, un rol decisiv in parfumeria de lux, pasiune si carisma, Dove s-a remarcat pe plan mondial si datorita discursurilor si prelegerilor sale despre domeniul parfumurilor, gazduite de Muzeul Victoria si Albert sau Muzeul de Stiinta din Londra si Muzeul de Arte Frumoase din Boston.

In 2013, campania de promovare a Marii Britanii, condusa de Departamentul de Cultura, Media si Sport l-a desemnat pe Roja Dove drept Ambasador al Creativitatii. Campania ii are alaturi si pe Richard Branson, omul de afaceri care detine casa de muzica Virgin Records si compania aeriana Virgin Atlantic Airways, ca Ambasador al Antreprenoriatului, fashion iconul Victoria Beckham ca Ambasador al Turismului si distinsul Elton John ca Ambasador al Muzicii.

Citește și:

Roja Dove si-a prezentat propria gama de parfumuri in 2007 sub forma unei trilogii: Enslaved, Unspoken si Scandal. Pe parcursul a sapte ani, Dove a creat 20 de parfumuri, iar cel mai nou va fi lansat anul acesta.

In 2012, Fifi Awards, cel mai remarcabil si prestigios eveniment al industriei parfumurilor, a declarat Danger, realizat de Roja Dove, drept cel mai bun nou parfum de femeie. Lumanarea Rose de Mai a primit la randul sau recunoasterea pentru cel mai bun parfum de casa.

Creatiile mele sunt absolut moderne. Nu pot decat sa sper ca oamenii le vor iubi suficient incat parfumurile sa supravietuiasca si sa inspire si viitoare generatii de parfumuri. In timp ce creez, imi gasesc mereu inspiratia in cuvintele lui Yeats: Paseste incet, calci pe visele mele”, declara Roja Dove.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.